Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

A világ legjobb női horgászai szállnak ringbe a Holt-Tiszán

Ismét női horgász-­világbajnokságnak ad otthont a héten Szolnok.

Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019
hirdetés

A megmérettetés az Alcsi-Holt-­Tisza MOL-bázistelep felőli szakaszán augusztus 26-án és 27-én zajlik, de a tizenhét országból érkező versenyzők már hétfőn megkezdik a helyszínen a tréningezést.
A jeles eseményről dr. Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) elnöke, valamint Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere tartott sajtótájékoztatót.
Szalay Ferenc rámutatott, hogy a térségben is rengetegen horgásznak: hozzávetőleg tízezer horgászjegyet adnak el a megyeszékhelyen.

A világbajnoksághoz pedig nagyon jó helyszínt biztosít a város: a Holt-Tisza tele van hallal.
Dr. Szűcs Lajos elmondta, négy plusz egy fős csapatok indulnak a versenyen, mely a legkomolyabb világversenye a női szakágnak.

Százötvennégy főt várnak Szolnokra, a versenyzőket, csapatkapitányokat számolva, ehhez még jön a kísérők, rokonok, segítők népes száma, ami összesen több száz főt jelent.
A hazai csapat is jó eséllyel indul a vébén, a csapatot erősíti Walter-Barna Diána, a jelenlegi címvédő magyar világbajnok hölgy is.

A HOHOSZ-elnök azt is hangsúlyozta, több mint négyszázezren horgásznak hazánkban, tehát nemzetgazdasági jelentőségű ágazatról van szó,
Szolnokkal pedig stratégiai megállapodást fognak kötni a horgászturizmus fejlesztése érdekében.

A versenyre természetesen a nézőket is várják, lehet szurkolni a magyar csapatnak, a szervezők pedig azokra is gondoltak, akiket kevésbé köt le a horgászat: őket a helyszínen helyi termékek kóstolója és vására várja.
Kovács Berta

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Thermoruhák 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés