Egyéni és csapatezüst a veterán vb-n!

2015.06.06.

Remek eredménnyel rukkoltak elő a magyar veterán finomszerelékes horgászak a portugáliai világbajnokságon.

Prologic Cruzade horgász székhirdetés

A tegnapi első forduló után a második helyen fordult 13 ponttal a magyar válogatott, de Czakó János viszont az elsőn az egyéni versenyben. Az angolok mindössze egy ponttal álltak előttünk, igaz, az olaszok meg kevesebb fogott hallal mellettünk - szintén 13 ponttal. Könnyűnek látszott feljebb lépni, de a lecsúszás veszélye is ugyanúgy fenyegetett.

A magyar csapat tagjai közül voltak, akik a kevesebb, de nagyobb testű halakat célozták, de volt olyan is aki a sok kicsire tette a voksát. Czakó János a pontyokat célozta - igen sikeresen.

A második fordulóban a mieink megismételték az előző napi 13 pontot, csakhogy az angolok is megduplázták a pontjaikat, így az övék lett a csapat arany. Czakó János remek horgászattal egy szektor kettest hozott össze, ami az egyéni ezüstöt jelentette számára. A brit Mark Downes volt a mezőnyben az egyetlen, aki mindkét fordulóban 1-esre volt képes, így az ő nyajkába került az egyéni arany.

A magyar csapat egyébként összességében a legtöbb halat fogta, de sajnos nem a fogott kilogrammok összegződnek, henem a szektor helyezések.

Gratulálunk a magyar válogatottnak és a segítőknek, akik nélkül sokkal nehezebb lett volna!

Az eredmények:


 

hirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »