Őszi-téli ruhavásár 2.

Versenyeztek, telepítettek és közgyűlést tartottak a hajdú-bihari horgászok

Debrecen – Mozgalmas napokat élnek a megyei horgász szövetség tagjai.

Thermoruhák 640
hirdetés

Valóságos hírcsokrot kaptunk a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségétől, amely pénteken tartja a Hajdúsági Étterem különtermében a küldött-közgyűlését, amelyen a szokásos beszámolók meghallgatása mellett tisztújításra is sor kerül. Most választják meg a múlt hónapban elhunyt dr. Veres Ferenc utódját is az elnöki posztra.

Vékony zsinór, apró horog

Az ügyvezető elnök, Cserepes Norbert Ernő beszámolt a Keleti-főcsatornán kialakított új versenypályán vasárnap megrendezett megyei egyéni feder bajnokságról is. Okulva az első úszós verseny zsákmánytalanságából, napokkal előtte újra telepítettek arra részre a keszegféléket és pontyot is. Ez meg is hozta az eredményt, hiszen a korábbinál jóval több halat sikerült fogniuk a versenyzőknek. Igaz, a pontyokból nem sikerült egyet sem szákba terelni, noha hárman is akasztottak belőlük, de a vékony zsinór és az apró horog a tükrösöknek adott szabadulási esélyt, pedig a szektor győzelem mellett a versenyt is eldönthette volna egy kifogott példány. Végül 2 kiló 96 dekával Nyéki Viktor győzött, megelőzve az 1 kiló 42 dekát fogó Varga Jánost és a harmadik Balogh Attilát, aki 1 kiló 36 dekányi halat mérlegeltetett.

Most vasárnap újabb versengésen mérhetik össze tudásukat a megye horgászai, a balmazújvárosi Sziki tavon rendezik meg csapatbajnokságot, melyen 12 öttagú gárda vesz részt.

Végül a szerdán történt telepítésről: a szövetség kezelésében lévő vizek közül a Keleti-főcsatorna három szakaszán 5-5 ezer, a Hortobágy-Berettyóba 3 ezer, a Nyugati-főcsatornába 2 ezer előnevelt süllőt helyeztek ki.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés