Őszi-téli ruhavásár 2.

Iskolások horgásztak Vasban

A 11. Vasi Vizeken általános iskolai horgászvetélkedő Vaskeresztesen, a helyszíni fordulóval ért véget.

Prologic horgászfotel 16999 Ft 640
hirdetés

A vetélkedőre a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége tevékenységi területén elhelyezkedő általános iskolák négyfős csapatai nevezhettek. A verseny célja az idén is az volt, hogy a fiatalok megismerjék Vas megye természetes vizeinek élővilágát, és megismerkedjenek a horgászat alapjaival. A verseny központi témája a víz, a hal, a környezet volt. Az iskolák először kétfordulós elméleti levelező versenyen mérték össze tudásukat az elmúlt hónapokban.

Az idén 27 csapatból (108 fiatal) a 12 legjobb (48 fiatal) jutott a döntőbe, akik a délelőtti elméleti vetélkedő után élesben is kipróbálhatták horgászati tudásukat. A záróforduló jó hangulatban, nyárias időben zajlott le. A fiatalok rengeteg pontyot akasztottak az Alpesi Horgásztóban. A helyszíni elméleti vetélkedőben 41 ponttal a Horogra akadva csapat végzett az élen, míg a halfogásban a Répcelakról érkezett Laki Csalik remekelt 7380 gramm fogással. A dobogós helyekért szoros versengés alakult ki, a második és harmadik helyezett csapat között a jobb levelezős végeredmény döntött.

Végeredmény: 1. Rábapatyi Horogra Akadva (Pukler Ferenc csapatkapitány, Csiki Hanna Virág, Bucsek Martin, Bucsek Bence, Bucsek Máté), 2. Ikervári Catch and filézz (Farkas Annamária csapatkapitány, Németh Ákos, Csörgő Dominik, Gyürü Benedek, Tölgyes Gergő), 3. Sótonyi Vízfacsarók (Farkas Annamária csapatkapitány, Sinka Benedek, Sipos Roland, Toldi Kevin Szabolcs, Toldi Milán.

Tóth Gábor

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Őszi horgászruha vásár 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 2

hirdetés