Őszi-téli ruhavásár 2.

Meglett az ellopott nagyértékű horgászfelszerelés!

Több százezer forint értékű horgászfelszerelést tulajdonított el egy csorvási ház garázsából az a férfi, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

JRC ágy + hálózsák szett 640
hirdetés

Több százezer forint értékű horgászfelszerelést tulajdonított el egy csorvási ház garázsából az a férfi, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságra 2014. április 18-án 7 óra 30 perc körül tett bejelentést egy csorvási férfi arról, hogy meglopták. A garázsából és az ott álló gépkocsijának csomagtartójából 2014. április 17-éről 2014. április 18-ára virradó éjjel valaki eltulajdonította a horgászfelszerelését. 

A rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül otthonából előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A nyomozók a 26 éves M. Sándornál hiánytalanul megtalálták a horgászbotokat, illetve egyéb dolgokat, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A csorvási férfi kihallgatásán azt állította, hogy maga is horgászik, ezért nem adta volna el a lopott felszerelést, hanem használni szerette volna az összesen kb. 400 ezer forint értékű eszközöket.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 26 éves M. Sándor ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Albérletbe költözés után pár héttel nyúlták le a komplett bottáskámat, meg egy kisebb horgászládát. A cucc összértéke talán 50.000 volt, de a legkeserűbb az volt, hogy másnap reggel indultunk volna 8 éves unokaöcsémmel horgászni... Azóta hevederzár védi a kincseimet, de a rossz emlék nem múlik el egyhamar... Pásztáztam egy ideig a hirdetési oldalakat, mert egyedi készítésű volt pár dolog, de nem bukkantak fel. A tehetetlen düh nem jó érzés... :(

3
macikakutya
5 éve

Sajnos nekem is loptak el már több millió Ft. értékű horgászfelszereléseimet, ráadásul egyedi botokat is, de semmi se került elő.

2

Pár évvel ezelőtt nekem nem volt ilyen szerencsém. Pedig ott is meglett az ember, csak a cucc nagy része nem.

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett

hirdetés