Őszi-téli ruhavásár 2.

Tiltott módon horgásztak

A nagykátai nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.

Thermoruhák 640
hirdetés

 A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott orvhalászat vétség és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Sándor 41 éves és K. Zsolt 37 éves tápiószecsői lakosok ellen.

A Nagykátai Rendőrkapitányság nyomozói 2015. december 16-án az éjszaki órákban fokozott közterületi szolgálatot láttak el, melynek célja a közelgő ünnepek miatt megszaporodó bűncselekmények megakadályozása, illetve az elkövetők azonosítása, elfogása volt. Ennek során ellenőrizték egy tápiószecsői halastó környékét, ahol a nyomozók gyanús fényekre és zajokra lettek figyelmesek. A helyszínen a tulajdonos is észlelte a „betolakodókat” és felkapcsolta a lámpát, de ekkor két férfi elfutott a helyszínről.A menekülő G. Sándort és 37 éves társát a rendőrök a halastó közelében elfogták. A két férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint betört a körbekerített halastó területére és a magukkal vitt horgászbottal pontyokat fogtak ki a tóból. A horgászbotra egy hármas horogból álló horgászkészséget erősítettek és úgynevezett gereblyézéssel, vagyis tiltott módon és eszközzel horgásztak. A rendőrök az elfogott gyanúsítottaknál megtalálták a kifogott halakat is, melyeket lefoglaltak.

A nyomozók a két férfit a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A végrehajtott házkutatások során a rendőrök további bűncselekményre utaló tárgyakat találtak és foglaltak le.Az ügyben folytatott eljárást a nyomozóhatóság lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

reklám & dicsekvésreklám & dicsekvés (fikanick)
3 éve

Cigányok...

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés