Őszi-téli ruhavásár 2.

Az új SpiderWire zsinórt díjazták az EFTTEX-en

A legnagyobb európai horgászcikk seregszemlén az EFTTEX-en tradicionálisan megválasztják a kategóriák legjobbjait. Az amerikai SpiderWire a fonott zsinórok kategóriájában bizonyult a legjobbnak.

C-protekt
hirdetés

A SpiderWire Stealth Smooth Braid nevű, nyolcszálas fonott zsinórja nem csak hihetetlenül erős, hanem igen vékony is az azonos átmérőjűnek tartott konkurens zsinórok között. A mérethűség mellett az utóbbi években a horgászok kifejezetten díjazzák, ha egy zsinór a gyűrűk között nem "hangos".

Vannak akik szerint egy csendes zsinórral sokkal több kapásunk lesz, mint egy hangosabbal. A SpiderWire meghallgatta a horgászok visszajelzéseit, és elkészítette a világ egyik leghalkabb zsinórját.  A szoros szövés, és a valódi kör keresztmetszet mellett a legújabb generációs fonott zsinórjuk extrém lágy is lett.

Ezt díjazta az EFTTEX újságírókból álló zsűrije is, amikor a 2017-es újdonságok versenyében az első díjat adományozta az amerikai gyártónak. A zsinór elérhető lesz transculent (átlátszó fehér), hagyományos zöld, sárga és piros színben is.

Amint a kezünk közé kaphatunk egy teszt tekercset részletesebben is beszámolunk majd zsinór tulajdonságairól.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

RS horgászfotel 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC Quad 2G XXL sátor

hirdetés