Az új SpiderWire zsinórt díjazták az EFTTEX-en

2016.06.18.

A legnagyobb európai horgászcikk seregszemlén az EFTTEX-en tradicionálisan megválasztják a kategóriák legjobbjait. Az amerikai SpiderWire a fonott zsinórok kategóriájában bizonyult a legjobbnak.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

A SpiderWire Stealth Smooth Braid nevű, nyolcszálas fonott zsinórja nem csak hihetetlenül erős, hanem igen vékony is az azonos átmérőjűnek tartott konkurens zsinórok között. A mérethűség mellett az utóbbi években a horgászok kifejezetten díjazzák, ha egy zsinór a gyűrűk között nem "hangos".

Vannak akik szerint egy csendes zsinórral sokkal több kapásunk lesz, mint egy hangosabbal. A SpiderWire meghallgatta a horgászok visszajelzéseit, és elkészítette a világ egyik leghalkabb zsinórját.  A szoros szövés, és a valódi kör keresztmetszet mellett a legújabb generációs fonott zsinórjuk extrém lágy is lett.

Ezt díjazta az EFTTEX újságírókból álló zsűrije is, amikor a 2017-es újdonságok versenyében az első díjat adományozta az amerikai gyártónak. A zsinór elérhető lesz transculent (átlátszó fehér), hagyományos zöld, sárga és piros színben is.

Amint a kezünk közé kaphatunk egy teszt tekercset részletesebben is beszámolunk majd zsinór tulajdonságairól.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »