Sorompókkal zárták le az utat a horgászok elől a Sorin

2015.10.11. forrás: Csepel HE

A korábban autóval is megközelíthető csepeli horgászhelyet sorompókkal zárták körbe. Ma már csak gyalogszerrel, motorral vagy drótszamárral lehet a horgászállásokat megközelíteni.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Meglepődve állnak a horgászok az RSD csepeli, horgászok által kedvelt versenypályája bejáratánál, mert sorompó állja útjukat. Az eddig gépjárművel is könnyedén megközelíthető horgászállásokat most sormpó védi. Vajon a korábban kirobban, nadrágletolós incidens miatt nem lehet már keresztbeállni autóval a vízparton? Elképzelhető, hogy köze van a nyáron nagy port kavart balhénak a mostani lezárásokhoz. 

A Csepeli HE hivatalos Facebook oldalán a következőket olvashatjuk:

Budapest Csepel Önkormányzata sorompókkal lezáratta az RSD /Ráckevei Soroksári Duna-ág/ csepeli vízpartját, így autóval közvetlenül nem lehet a vízpartot megközelíteni. Az autókat a vízparttól 100-150-200-300 méterre lehet, kell leparkolni.Jelenleg három kiépített parkoló van 2500 méteren belül. Onnan csak felpakolva gyalogosan lehet a vízpartot elérni. A mozgáskorlátozottak Budapesten csak itt tudtak a vízparthoz jutni, most mi lesz velük?
A versenypálya területét a horgászok pénzéből az RDHSZ hozta létre a mai formájában 2000-ben./ több mint 2 millió forintért/
Vajon mit ír majd a tájékoztató táblákra az önkormányzat ? „Csepel új utakon”

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »