Őszi-téli ruhavásár 2.

Ha nem vigyázunk, hamarosan megbilincselhetnek a halászati őrök!

2014. január 1-től csak rendészeti vizsgával rendelkezők láthatnak el halászati őri tevékenységet. Összegyűjtöttük a vizsgához szükséges tananyagot, és annak kérdéssorát.

Thermoruhák 640
hirdetés

A képzésre jelentkezés előtti hasznos tanácsok:

A jelentkezés előtt Önnek, illetve – ha a munkáltatója több rendészeti feladatokat ellátó személyt foglalkoztat – munkáltatójának (telefonon, e-mailon, vagy személyesen) felvenni a kapcsolatot a képzőintézmény koordinátorával a képzés egyeztetése érdekében, amely alapján lehetőség nyílik egyeztetni a képzés módját, idejét és helyszínét.

Képzés-és vizsgaszervező helyek

Tananyag:

http://fishingtime.hu/letoltes/2013_halaszati_or_printed_v02.pdf

Vizsgakérdések:

http://fishingtime.hu/letoltes/2013_halaszati_or_szobeli.pdf
http://fishingtime.hu/letoltes/2013_halaszati_or_gyakorlat.pdf

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

miska
6 éve

Ezzel az erővel betilthatják a wobblereket is,hiszen lassan behúzottal is akasztok évente 2-3 busát,nem győzök utánamenni csónakkal,nehogy elvigye a csalimat. A halászati őrök foglalkozhatnak majd a halászokkal is,pl.tilalmi idők betartása,tiltott halászati eszközök használata,hálóba beledöglő hal stb.

3
kisvadasz1
6 éve

A macskakörmöt szedd le nyugodtan, és NE ÉRTSD MEG, hogy miért tilos a BALINÓLMOS horog.
Az a szar ott a képen EGYÁLTALÁN NEM BALINÓLOM!!!!!!
Tipikus "kaparós" horgok és ólmos horgok, még méretre is!
Próbáld ki egyszer, hogy ólmos-legyes cuccal egy 3 méteres 40-80 Gr-os kétrészes karbonnal meg 40-es méretű peremorsóval rajta 250 méter 0,25-ös monóval meg 7-8 méter 0,40-es dobóelőkével, meg 50 Gr-os balinólommal mekkorát lehet dobni ha úgy igazán belejöszz. Félelmetes távok jönnek ki, és bizony ott aztán lehet tekerni hogy a felszínen játszon a légy az ólom előtt már messziről!
Nem akármilyen élmény mikor LÁTOD a fröccsenést a kisebbektől a rabláskor, vagy a 4-5Kg-os nagyobbak mindent elsöprő rohamát a légy vagy az ólom ellen, mikor a végén oldalról ráfordul, hogy kilátszik a háta, és belenyekken a botod és csak nyögsz a húzástól. ;-)
Hát ez a balinólmos-legyes horgászat. Próbáld ki és mindjárt TE sem fogod megérteni ha leakarják tiltani! Busát csak az akaszt vele balin helyett, aki készakarva mélyebben vezeti nyáron is és rángatva húzza!!!!!!!!!!!!!!

2
ogabor83
6 éve

"Balinólmos" hármashorgokat megértem, de sima hármashorgot miért nem használhatok? Csukázok és harcsázok. Most már csak sima egyes horgot szabad a vízpartra vinni?

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés