Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

Rátámadt a halőrre a horgász Letenyén

Fiával együtt támadt rá a halőrre az az 56 éves becsehelyi férfi, aki ez év április 15-én Letenyén a Hosszúvízen keveredett az ellenőrökkel konfliktusba. A társadalmi halőr ellenőrizte a férfi horgászengedélyét.

Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019
hirdetés

Az ellenőrzésen vita kerekedett, ezért a halőr odahívta a halászati őrt és már közösen intézkedtek a magáról megfeledkezett pecással szemben. A történtekről jegyzőkönyv készült, ebben leírták, hogy a horgász akadályozta a halőri munkát és agresszíven viselkedett. Azzal fenyegetőzött, hogy a társadalmi halőrt bedobja a vízbe, és a jegyzőkönyvet sem volt hajlandó aláírni, majd a horgászati okmányait hátrahagyva távozott.

A konfliktusnak két hónappal később lett folytatása. A társadalmi halőr június 11-én késő délelőtt Nagykanizsán egy autósiskola előtt várt a fiára a gépkocsijában ülve, amikor felbukkant az utcában Volkswagen Golf gépkocsijával fia társaságában a korábban ellenőrzött férfi, és meglátták a társadalmi halőrt. Megálltak mellette, kiszálltak a gépkocsijukból és kérdőre vonták az őrt az áprilisi ellenőrzés miatt. A magáról megfeledkezett pecás horgászengedélyének két hónappal korábbi elvétele miatt folyamatosan fenyegetni, szidalmazni kezdte a társadalmi halőrt. Próbálta őt megütni a lehúzott ablakon keresztül és közben azt kiabálta: hol van az engedélyem? A megtámadott közben értesítette a rendőrséget, és kiszállt az autójából, elindult a horgász kocsija felé, hogy felírja a rendszámát. Ekkor az indulatos férfi ököllel fejbe ütötte, s mivel ő és a rokonai már nem akarták megvárni a rendőri intézkedést, az autóval elhajtottak. A megtámadott halőr zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A történtek alapján a horgász ellen aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntett miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség, közölte az esetet ismertetve a megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

90649064 (fikanick)
2 éve

Az biztos hogy ahalörök mindig korrektek ? Es ha nem mit lehet tenni mikor eleve ugy mennek ellenörizni mintha a horgasz bünözö lenne tisztelet a kivetelnek

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés