Pénzügyőrök nagy fogásai Zánkán

2017.06.21. forrás: balatonihal.hu

Zánkán tartotta horgászversennyel egybekötött országos sportnapját idén a NAV. A szervező Pénzügyőr Sportegyesület Vitorlás és Vízisport Szakosztály Sporthorgász Szakágának beszámolóját az eseménydús napról szívesen tesszük közzé:

3752 termék akcióbanhirdetés

Napfényes, de kissé szeles reggelre ébredtek azok a NAV dolgozók, akik a tavalyi nagysikerű horgászversenyt követően beneveztek az idei viadalra. Szinte mindenki a kikötőben horgászott, kivéve, akik a családdal és a gyerekekkel kívánták megmérettetni magukat, ők a horgásztanya felőli partszakaszra telepedtek le a sorsolás után.

 

Már az első percekben komoly szurkolótábor jött össze némelyik versenyzőnél, ahol rövid bemutatókat tartottak a nézelődők számára.

A dudaszó elhangzását követően már repültek is be a szerelékek és a felcsalizott horgok, mindenki a nagy halra vágyott.

Rövid idő elteltével azonban finomítani kellet a szereléken, mert a nagy pontyok most mással voltak elfoglalva, mondhatni nászukat ülhették, mert enni nem igazán vágytak, így maradt a dévér, a karika a garda és a partközelben bandázó küsz.

Utólag elmondható, hogy az egyre vékonyabb előkék és pici horgok voltak a nyerők. Ügyes úszózással szép halakat merített a PSE Sporthorgász szakág tagja, Hortobágyi Ferenc, aki a végén 6370 gr fogással büszkélkedhetett. Mivel a versenyben induló Sporthorgász Szakág tagok idén külön díjazásban részesültek, így ő kaphatta meg a Balatoni Halgazdaság Zrt. által felajánlott éves Balatoni horgászengedélyt.

A verseny legtöbb halát Ravasz Tibor fogta 6700 grammos összfogással, a legnagyobb halát pedig egy 665 grammos „dévér személyében” Fitos Zoltán szákolta.

Érdekesség, hogy a felnőttekkel ellentétben valamennyi gyermek versenyző fogott legalább néhány apróbb halat, ami nagy örömöt okozott nekik, hiszen idén a díjazásból is bőségesen jutott minden gyermek versenyzőnek.

Ezúton is köszönjük partnereink – J + V Horgász Kft. (Duplakukac horgászbolt), Fich Kft (Carp Zoom), Carpologia Kft (Walterland Áruház), Tari István (Kingbaits) – támogatását.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »