Horgászbottal hajkurászták a kocogó nőt a csepeli horgászok

2015.06.22. forrás: index.hu

Péniszmutogatás, horgászbotsuhintás, durva futó-horgász konfliktus lett a csepeli Duna-part hétvégi elfoglalásából. Egy nőt megkergettek a versenyre összegyűlt pecások, mert fellökte az út közepére állított állványt.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

 Teljesen elfoglalták a csepeli Duna-part egy szakaszát a horgászok. A gáton húzódó utat autókkal és kordonszalagokkal zárták le a hétvégi forgalom elől.
A foglalók egy futónő szerint vasárnap már annyira magukénak érezték a területet, hogy őt ki is kergették a horgászparadicsomból.

A kocogó, aki vasárnap a rendőrségen is feljelentést tett az atrocitások miatt, a Facebookon írta meg kalandját.

Az üldözés akkor kezdődött, amikor a futó az út közepére állított kocsikat és botállványokat kerülgette, de az egyiket véletlenül felborította. Erre az egyik horgász botjával fejbe vágta. A fizikai és verbális inzultusok miatt a nő először elfutott, majd visszafele telefonjával lefényképezte az agresszív horgászt, aki ekkor végső érvként még nadrágját is lehúzta a betolakodó elleni harcban.

"Ezután páran egy kicsit rám akarták vetni magukat, de mivel én futok, ők meg ugye ülnek, nem értek utol. De sok csúnya szót vágtak a fejemhez, miközben teljes erőből sprinteltem a parton. Most egy időre vége a Duna-part látogatásának (se futás, se séta a gyerekekkel)" – írta N. Szilvia.

Később kiderült, a rendőrök nem ígértek komoly nyomozást az ügyben.

"Felvettek egy jegyzőkönyvet, és azzal kecsegtettek, hogy semmi nem fog történni, ez nem bűncselekmény, illetve ha akarok, akkor a bíróságnál beperelhetem a fejbevágás miatt. Ennyi."

A Csepeli Horgász Egyesület Facebook oldala szerint június 21-én, vasárnap két fordulós egyéni úszós horgászversenyt tartottak. “A verseny nyílt nevezéses, nevezési díj NINCS! Lebonyolítása a HIVATALOS RDHSZ FINOMSZERELÉKES VERSENYSZABÁLYZAT szerint történik. A verseny nyílt egyéni úszós kategóriában kerül megrendezésre. A versenyen bárki elindulhat, aki tagsággal rendelkezik a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség bármely egyesületében."
A Csepel.info szerint Ábel Attila alpolgármester felvette a kapcsolatot a futónővel, és ígéretet tett arra, hogy utánanéz a történteknek. Az alpolgármester szerint a Kis-Duna part mindenkié, a horgászok mellett a kocogókat, a kutyasétáltatókat vagy biciklizőket sem lehet kizárni.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »