Őszi-téli ruhavásár 2.

Pecasuli Balmazújvárosban

A 2016/2017-es tanévben, a Tisza-tavi Sporthorgász KN Kft.-nek köszönhetően horgász szakkört indíthattunk a Balmazújvárosi Általános Iskola Székhelyintézményében és Bocskai István Tagintézményében az érdeklődő fiatalok számára.

Thermoruhák 640
hirdetés

A Tiszai Pecasuli pályázat keretében minden anyagi és eszköz igényt biztosítottak a számunkra. A résztvevők tankönyvet, munkafüzetet, horgászfelszerelést, utazási lehetőséget, horgász- és éves területi engedélyt, illetve a budapesti FeHoVa rendezvényen való részvételhez teljes körű támogatást kaptak. A diákok az év folyamán megismerkedhettek a sporthorgász etikával, magyarországi halfajokkal, különböző úszós technikákkal, horogkötésekkel, úszós szerelékek elkészítésével. A szakkör záró momentumaként a helyi Sziki-tóra tettünk látogatást, ahol a gyerekek az elméletet követően gyakorlatban is kipróbálhatták megszerzett tudásukat. A kedvező időjárási feltételek mellett a fogásokban sem volt hiány. A diákok között egy rögtönzött versenyt is hirdettünk, amely tovább fokozta a hangulatot.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a pályázatban való részvételi lehetőséget és nagy érdeklődéssel várjuk a következő tanévre a folytatást.

A program a Földművelésügyi Minisztérium “Pecasuli program” támogatásával valósul meg.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés