Pecasuli Balmazújvárosban

2017.08.09. forrás: sporthorgasz.eu

A 2016/2017-es tanévben, a Tisza-tavi Sporthorgász KN Kft.-nek köszönhetően horgász szakkört indíthattunk a Balmazújvárosi Általános Iskola Székhelyintézményében és Bocskai István Tagintézményében az érdeklődő fiatalok számára.

Évindító horgászvásár 640hirdetés

A Tiszai Pecasuli pályázat keretében minden anyagi és eszköz igényt biztosítottak a számunkra. A résztvevők tankönyvet, munkafüzetet, horgászfelszerelést, utazási lehetőséget, horgász- és éves területi engedélyt, illetve a budapesti FeHoVa rendezvényen való részvételhez teljes körű támogatást kaptak. A diákok az év folyamán megismerkedhettek a sporthorgász etikával, magyarországi halfajokkal, különböző úszós technikákkal, horogkötésekkel, úszós szerelékek elkészítésével. A szakkör záró momentumaként a helyi Sziki-tóra tettünk látogatást, ahol a gyerekek az elméletet követően gyakorlatban is kipróbálhatták megszerzett tudásukat. A kedvező időjárási feltételek mellett a fogásokban sem volt hiány. A diákok között egy rögtönzött versenyt is hirdettünk, amely tovább fokozta a hangulatot.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a pályázatban való részvételi lehetőséget és nagy érdeklődéssel várjuk a következő tanévre a folytatást.

A program a Földművelésügyi Minisztérium “Pecasuli program” támogatásával valósul meg.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »