Őszi-téli ruhavásár 2.

Horgász cuccot loptak - egy nap alatt elfogták a besurranókat

Több pápai ingatlanból is lopott két 18 éves férfi, akiket a rendőrök őrizetbe vettek.

Őszi horgászruha vásár 640
hirdetés

Két helyi lakos 2016. szeptember 27-én 0 óra 40 perc körül egy pápai családi házba besurranva mobiltelefonokat és közel húszezer forint készpénzt lopott el. A rendőrök a gyors adatgyűjtésének köszönhetően a két férfit még aznap elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a Pápai Rendőrkapitányságon. A nyomozók megállapították, hogy a két 18 éves fiatalember további bűncselekményeket is elkövetett a város területén. C. Zs. egy pápai társasházhoz tartozó pince ajtaját feszítette fel 2016 június végén, majd onnan több százezer forint értékben lopott el horgászfelszerelést. Ezt követően H. J-vel együtt 2016 augusztusától szeptemberéig egy pápai élelmiszerbolt melletti rekeszből – a reggeli nyitást megelőzően – több alkalommal tulajdonítottak el péksüteményeket. A gyanúsítottak 2016 szeptember közepén a kerítésen átmászva egy pápai családi ház udvarába mentek be, és annak pincéjéből szeszes italokat, élelmiszert vittek el. Egy másik pápai ingatlan garázsából 2016. szeptember 22-re virradóra horgászfelszereléseket loptak el.

A rendőrök a házkutatás során a két férfinél több, a bűncselekményekből származó tárgyat találtak meg, – többek között horgászbotokat, műanyag ládákat, szeszes italokat – melyeket lefoglaltak, és tulajdonosaiknak visszaadtak.

A gyanúsítottak ellen – őrizetbe vételük mellett – lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

zárjonbeagyárzárjonbeagyár (fikanick)
3 éve

Ha ez a két kis takony ,pénzen,telefonon,szeszes italokon,és péksüteményeken(?) kívűl horgászfelszerelést is lop,az onnantól kezdve már "horgászhír" ???

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett

hirdetés