Horgász akciók 920

Hírek

Fiával együtt támadt rá a halőrre az az 56 éves becsehelyi férfi, aki ez év április 15-én Letenyén a Hosszúvízen keveredett az ellenőrökkel konfliktusba. A társadalmi halőr ellenőrizte a férfi horgászengedélyét. Tovább »

Nem véletlenül ült ki az elmúlt csütörtök éjjel a tokaji Nádas-tó partjára a nyíregyházi Oláh Péter, hiszen jól tudta, hogy a tóban szebbnél szebb harcsák vannak. Arra azonban még álmában sem gondolt, hogy néhány óra múlva megfogja a Nádas-tó királyát, ugyanis megakasztott egy 82 kilo­grammos harcsát. Tovább »

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal R. T. kesztölci lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2017. augusztus 09-én jogosulatlan horgászat – miatt 35.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 6 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától. Tovább »

Tegnap két helyszínen összesen 19 822 kg háromnyaras pontyot telepítettek a Balatonba. Ezzel együtt idén már összesen 168 421 kg-ot teljesített a 300 000 kg-os kötelezettségéből a társaság. Tovább »

Halászati őr ért tetten egy férfit a Zala folyónál, akit a rendőrök orvhalászat miatt előállítottak. Tovább »

A néhány nappal ezelőtti balatoni telepítésekről adott hírt a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.: Tovább »

A Horgász Egyesületek Baranya megyei Szövetsége a Dráva és Duna folyókba szeptember 20-án, I. nyaras harcsát helyezett ki. Tovább »

Szeptember 19-én az éjszakai, illetve hajnali órákban a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége és a Mezőtúri Horgász Egyesület halászati őreinek példás együttműködése eredményeként a Szarvas-Mezőtúr térségében lévő Túrtői-holtágnál fogtak el egy feltételezett haltolvajt, aki a holtág kíméleti területén tiltott módon és tiltott eszközzel halászott. Tovább »

Indul a harcsaszezon!
hirdetés

Emberméretű, rettentő nagy busát fogott szombat este a Lázbérci víztározón Boros Tibor. Embernek mondjuk egy jó kövér törpe lett volna a maga 135 centijével, 105 centis haskörméretével és durván 80 kilós súlyával. Tovább »

Egy szászvárosi festékgyárban volt robbanás kedden, a mérgező füst miatt embereket evakuáltak, a mérgező anyagok pedig a folyókba jutottak. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés