Őszi-téli ruhavásár 2.

Összeverték, majd elvették a horgászbotját

Két férfit hallgattak ki a miskolci rendőrök gyanúsítottként, akik egy harsányi férfit horgászat közben bántalmaztak, majd elvették horgászbotjait.

RS horgászfotel 640
hirdetés

 A Miskolci Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Péter 21 éves hejőpapi és M. Mihály 23 éves hejőkeresztúri lakosokkal szemben.
A megalapozott gyanú szerint a két gyanúsított 2016. július 7-én 23 óra körül Miskolcon, a Sajó partján bántalmazott egy 40 éves férfit, majd védekezésre képtelen állapotát kihasználva eltulajdonították horgászbotjait. A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belüli sérülést szenvedett.
A bejelentést követően a kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták a támadókat.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

kajakcanoe
3 éve

Csak részint kapcsolódik a cikkhez....:
Sajnos, a fővárosi Dunán is megjelent társaság, aki sztárnak képzeli magát, izmos fűszál testtel szidalmaz, fenyeget mindenkit.
Be kell látni - Vass Csabival is beszélgettünk erről - , ez az ország még nem érett meg arra, hogy az emberek alázattal viselkedjenek, hellyel, hallal, emberrel.
A fentebb vázolt figurák létrejöttéhez, anno én is asszisztáltam, mikor pár évvel ezelőtt még képeket posztoltam, segítettem a technikában, helykeresésben, műcsali választásban. Naív voltam, bánom....

2
hirdetés (x)

Remélem lecsukják ezeket a patkányokat. Talán Kolompárék?

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC Quad 2G XXL sátor

hirdetés