Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

Összeverte az idős horgászt a kutyás idegen

Fél órát adott a bedühödött férfi a horgásznak, hogy összecsomagolja a holmiját, és elhagyja a kutyás strandot. A 63 éves H. István nem tette meg, erre pontosan harminc perc után az idegen kékre-zöldre verte az idős embert.

Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019
hirdetés

A megrázó esetet a lánya mesélte el Borsnak.

– Az egész család sokkot kapott, amikor apukám telefonált nekünk, hogy baj van – emlékezett vissza Katalin. – Percek alatt kiértünk hozzá, és borzalmas állapotban találtuk. Katalin elmondása szerint édesapja direkt olyan horgászhelyet keresett, ahol nem zavar senkit. Tőle egy kicsit messzebb egy férfi a fiával és a kutyájukkal strandolt. Az idős horgász megkérte az apát, hogy figyeljen a kutyájára, mert az folyamatosan leborítja az állványokról a horgászbotokat. Ekkor hangzott el az ominózus mondat, hogy fél órát kap, hogy távozzon. A többi ismert, többször megütötte és megrugdosta a pecást.

– Amikor édesapámhoz értünk, a földön feküdt. Fájlalta az arcát és a karját, ekkor láttuk meg, hogy három fogát kiverték, és kiugrott a bal válla is. Ráadásul a férfi meg is fenyegette őket. „Hívd nyugodtan a rendőrséget, mert mi ketten vagyunk ellened, így tehetetlen leszel!” – közölte. Az édesapát kórházba szállították. Katalin és a család azonnal a rendőrséghez fordultak, a nyolc napon túl gyógyuló sérülések miatt ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

godzikka
2 éve

Ez igen. Micsoda igazi kemény legény... Kutyával az oldalán megverni egy 63 éves embert a saját gyereke szeme láttára. Remélem jobban lesz a bácsi, és a gyerek sem tanulta el az apja borzasztó viselkedését.

2
Maclac
2 éve

1 remélem elkapják a tettest. 2 példás büntetést neki. 3 adják oda a családnak 30 percre aztán beszélgessenek el arról amit tett egy pár telefonköny társaságában.

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

hirdetés