Összeverte az idős horgászt a kutyás idegen

2017.08.12. forrás: blikk.hu

Fél órát adott a bedühödött férfi a horgásznak, hogy összecsomagolja a holmiját, és elhagyja a kutyás strandot. A 63 éves H. István nem tette meg, erre pontosan harminc perc után az idegen kékre-zöldre verte az idős embert.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

A megrázó esetet a lánya mesélte el Borsnak.

– Az egész család sokkot kapott, amikor apukám telefonált nekünk, hogy baj van – emlékezett vissza Katalin. – Percek alatt kiértünk hozzá, és borzalmas állapotban találtuk. Katalin elmondása szerint édesapja direkt olyan horgászhelyet keresett, ahol nem zavar senkit. Tőle egy kicsit messzebb egy férfi a fiával és a kutyájukkal strandolt. Az idős horgász megkérte az apát, hogy figyeljen a kutyájára, mert az folyamatosan leborítja az állványokról a horgászbotokat. Ekkor hangzott el az ominózus mondat, hogy fél órát kap, hogy távozzon. A többi ismert, többször megütötte és megrugdosta a pecást.

– Amikor édesapámhoz értünk, a földön feküdt. Fájlalta az arcát és a karját, ekkor láttuk meg, hogy három fogát kiverték, és kiugrott a bal válla is. Ráadásul a férfi meg is fenyegette őket. „Hívd nyugodtan a rendőrséget, mert mi ketten vagyunk ellened, így tehetetlen leszel!” – közölte. Az édesapát kórházba szállították. Katalin és a család azonnal a rendőrséghez fordultak, a nyolc napon túl gyógyuló sérülések miatt ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »