Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

Összemérték tudásukat a fiatal horgászok

Nagyszabású versenyen mérték össze tudásukat a Tiszai Pecasuli horgászprogramban résztvevő gyerekek, emellett koncertek, helyi fellépők és különböző szabadidős tevékenységek várták az érdeklődőket a VI. Füredi Majálison.

Thermoruhák 640
hirdetés

A magyarországi Tisza teljes szakaszáról több mint 170 gyerek érkezett Tiszafüredre április 30-án, hogy összemérje a tanév közben megszerzett tudását egy horgászversenyen. Az iskolás korú gyerekek a Morotva Kerékpáros Pihenőparkban igyekeztek minél több halat horogra csalni. Az élmezőnyben két kilogramm körüli vegyes halfogásokról számoltak be, a legnagyobb fogás egy 560 grammos dévérkeszeg volt.

A verseny helyszínén további színes gyermekprogramokkal készültek a Füredi Majális szervezői. Volt kispályás műfüves labdarúgó torna, arcfestés, ugrálóvár és kézműves foglalkozások. A színpadon helyi és vendég fellépők szórakoztatták a kilátogatókat.

A Tiszai Pecasuli program a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. szervezésében a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával ​1900 gyermeknek biztosítja a horgászat megtanulásának lehetőségét.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés