Összemérték tudásukat a fiatal horgászok

2017.05.01. forrás: szoljon.hu

Nagyszabású versenyen mérték össze tudásukat a Tiszai Pecasuli horgászprogramban résztvevő gyerekek, emellett koncertek, helyi fellépők és különböző szabadidős tevékenységek várták az érdeklődőket a VI. Füredi Majálison.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

A magyarországi Tisza teljes szakaszáról több mint 170 gyerek érkezett Tiszafüredre április 30-án, hogy összemérje a tanév közben megszerzett tudását egy horgászversenyen. Az iskolás korú gyerekek a Morotva Kerékpáros Pihenőparkban igyekeztek minél több halat horogra csalni. Az élmezőnyben két kilogramm körüli vegyes halfogásokról számoltak be, a legnagyobb fogás egy 560 grammos dévérkeszeg volt.

A verseny helyszínén további színes gyermekprogramokkal készültek a Füredi Majális szervezői. Volt kispályás műfüves labdarúgó torna, arcfestés, ugrálóvár és kézműves foglalkozások. A színpadon helyi és vendég fellépők szórakoztatták a kilátogatókat.

A Tiszai Pecasuli program a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. szervezésében a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával ​1900 gyermeknek biztosítja a horgászat megtanulásának lehetőségét.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »