Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

Orvhalászokat fogtak el a Hortobágyi Nemzeti Park őrei a Tiszán

A rendőrség, a természetvédelmi őrök és a halőrök együttműködésének köszönhetően gyorsan azonosították a két szolnoki férfit.

Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019
hirdetés

A Tisza Vízirendészeti Rendőrkapitányság eljárást indított orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. János és V. Viktor szolnoki lakosok ellen. A Hortobágyi Nemzeti Park természetvédelmi őrei 2018. január 31-én 14 óra körül orvhorgászokra figyeltek fel Óballa külterületén, a Tiszán.

A két férfi csónakkal a folyó kíméleti területén úgynevezett akasztásos módszerrel halászott, amiről az őrök felvételt is készítettek. A 46 éves férfi és társa észlelték a feléjük tartó csónakot és elmenekültek a helyszínről. A nemzeti park munkatársai, a Közép-Tisza Vidéke Horgász Egyesületének Szövetsége halőrei és a vízirendőrök jó személyismeretének köszönhetően gyorsan azonosították a jogsértőket. S. Jánost még aznap, társát 2018. február 1-jén elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

(Police.hu)

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

hah0tahah0ta (fikanick)
2 éve

Elnézést kérek, amiért ennyire idióta vagyok itt is. Ezt a drága jó rabsic embert sértegettem, miközben a tiszteletem jeléül nagy betűvel írtam a személyes névmás ("Te", "Téged") megszólításait a mondatokon belül. Nem erősségem a magyar nyelvtan és helyesírás sajnos. (Buta pecás vagyok csupán.) Engemet már nem lehet hülyíteni, mert születésemtől az vagyok, restellem. ;-/

4
hirdetés (x)
hahotahahota (fikanick)
2 éve

Ne beszélj más nevében, nem pótolsz be Te semmit, mivel nem Téged kaptak el! csak hülyíted itt a népet! Szánalmas vagy!

3
a gereblyéző rabsica gereblyéző rabsic (fikanick)
2 éve

Köszi, hogy gratulálsz a szép harcsáimhoz. Sajnos ezúttal elkobozták ezeket tőlem, de ígérem bepótolom majd a zsákmányolási kvótám hatványra emelésével. ;-P

2
bgilanyi
2 éve

Gratulálunk! Így tovább....

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

hirdetés