Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

Orvhalászat miatt áll bíróság elé

A berettyóújfalui rendőrök orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást egy gáborjáni férfival szemben.

Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019
hirdetés

A Berettyóújfalu Rendőrkapitányság munkatársai 2016. június 21-én átfogó ellenőrzést hajtottak végre a hivatásos halőrökkel a Berettyó folyó mentén az orvhalászattal kapcsolatos jogsértések megelőzése és felderítése, valamint a folyó partján a horgászok ellenőrzése érdekében. Az ellenőrzés során a folyó ártéri szakaszán megláttak egy férfit, aki éppen hálóval halászott. A rendőrök igazoltatták a gáborjáni lakost és megállapították, hogy halászati engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök V. Vincét elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították, az orvhalászathoz használt eszközöket pedig lefoglalták. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 49 éves férfit, aki beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gáborjáni férfi ellen orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészség részére megküldte.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Thermoruhák 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés