Orvhalászat miatt áll bíróság elé

2016.07.20. forrás: police.hu

A berettyóújfalui rendőrök orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást egy gáborjáni férfival szemben.

Bark gumicsónakokhirdetés

A Berettyóújfalu Rendőrkapitányság munkatársai 2016. június 21-én átfogó ellenőrzést hajtottak végre a hivatásos halőrökkel a Berettyó folyó mentén az orvhalászattal kapcsolatos jogsértések megelőzése és felderítése, valamint a folyó partján a horgászok ellenőrzése érdekében. Az ellenőrzés során a folyó ártéri szakaszán megláttak egy férfit, aki éppen hálóval halászott. A rendőrök igazoltatták a gáborjáni lakost és megállapították, hogy halászati engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök V. Vincét elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították, az orvhalászathoz használt eszközöket pedig lefoglalták. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 49 éves férfit, aki beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gáborjáni férfi ellen orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészség részére megküldte.

Delphin Walkyra harcsázó botokhirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »