Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

Orvhalászhajsza az éjszakában

Szeptember 19-én az éjszakai, illetve hajnali órákban a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége és a Mezőtúri Horgász Egyesület halászati őreinek példás együttműködése eredményeként a Szarvas-Mezőtúr térségében lévő Túrtői-holtágnál fogtak el egy feltételezett haltolvajt, aki a holtág kíméleti területén tiltott módon és tiltott eszközzel halászott.

Thermoruhák 640
hirdetés

A feltételezett elkövetőt, előzetes felderítést követően a KHESZ halászati őre ellenőrizte, amint az a holtág területét igyekezett motorkerékpáron elhagyni. A motor ülésén keresztben egy rafiazsák volt látható.

A halőr kérdésére az illető elmondta, hogy a zsákban egy meslencháló és halak vannak, amelyeket a Túrtői-holtág Bikás részén lévő kíméleti területről hozott fel, de a hálót nem ő helyezte oda.

A többi halászati őr megérkezéséig – számos figyelmeztetés ellenére – az intézkedés alá vont személy többször megkísérelte elhagyni a helyszínt, de a KHESZ halászati őre sikerrel akadályozta meg. A halőri kollégák megérkezése után ismételt szökési kísérlettel próbálkozott az illető, de rövid éjszakai üldözés után sikerült gátat vetni újabb vakmerő menekülésnek.

A rendőrség kiérkezését követően felfedték a zsák tartalmát, abból egy 75 méter hosszú meslencháló és több mint két tucat – még élő – ponty került elő, amelyekről fénykép és videófelvétel készült. Az eset részleteinek feltárása hatósági eljárással folytatódik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Karácsonyi ajándék ötletek horgászoknak 2019

hirdetés