Nagy fogás Bélatelepen

2015.12.06. forrás: balatonihal.hu

Halászati őreink 2015. december 3-án egy horgász ellenőrzése során huszonegy süllőre bukkantak annak autójában és egy nála lévő sportszatyorban.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Kollégáink 2015. december 3-án a késő délutáni órákban, a szokásos esti terület megfigyelésük során gyanúsnak találtak egy személyt, aki egy Fonyód-Bélatelepen található parti magáningatlanról gyalogolt kifelé, egy sportszatyrot cipelve. A csomag átvizsgálásakor tizennyolc darab, majd a horgász autójában még három fogassüllőt találtak. Mivel a horgász magyarázata a hal eredetéről nem elégítette ki kollégáinkat, ezért értesítették a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányságot.

A horgász elmondása szerint a nála talált halakat egy hosszabb időszak alatt fogta, melyet a fogási naplójával próbált igazolni. A fogási napló áttekintése során kiderült, hogy a nála lévő halmennyiséget november 19-e óta kellett volna hűtés nélkül tárolnia, de a halak szemmel láthatóan frissek voltak

A rendőrség megkezdte ügy kivizsgálását, valamint igazságügyi állatorvosi szakértőt vontak be annak megállapítására, hogy a fellelt halakat mikor foghatták.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »