Őszi-téli ruhavásár 2.

Márciusban is jönnek a 10 kg felettiek a Balatonból

Az alábbiakban Gödry Zoliék évnyitó pecájának beszámolóját olvashatjátok. Az idei tavasz eddig kifejezetten melegnek mondható, emiatt a pontyok is gyorsabban találtak ki a partok közelébe. Nem is csoda, hogy Zoliéknak sikeres horgászatban volt részük.

Thermoruhák 640
hirdetés

Az erős szél miatt a tervezetthez képest egy nappal később tudtuk megkezdeni horgászatot. Attól függetlenül, hogy nem volt túl meleg, gyönyörű időnk volt. Mindenben volt részünk, a viharos széltől a tükörvízig. Mindegy hányszor látom, mindig lenyűgöz ennek a fantasztikus tónak a változatossága. Nem kevésbé voltak egyediek és változatosak a halak, akikkel összehozott minket a sors. Fogtunk jó néhány kicsit is, de minden napra jutott egy 5 kg feletti példány. A négy legnagyobb hal súlya 5,5 8 10,3 11,2 Leginkább a fűszeres bojlik működtek, például a 11,2 kilós tükörponty is egy rendkívül erős, csalit vett fel.
Csak ajánlani tudom a szezon eleji, hideg vízi pontyhorgászatot a Balatonon. Bár egy kicsit nehezebb halat fogni, sokat tanul közben az ember. A Balaton pedig garantáltan tud majd újat mutatni!

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

gumihal01
3 éve

A Balaton mindig tud ujat mutatni!!!!!!Lehetsz felkészült lehetsz rutinos foghatsz sok sok kapitális halat a balcsiban egy élet nem elég ahhoz hogy megismerd!!!!! 35 éve ismerkedem vele de mindig tapasztalok valami ujat és ez igy van rendjén egy igazi vadvizzel! Ámen.

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés