Malomvölgyi II-es: túl sok a harcsa?

2015.05.26.

Egy érdekes hírre hívta fel figyelmünket az egyik olvasónk. A Pécsi HE kezelésében lévő Malomvölgyi II-es tavon egy sajátos megbízást kapott egy horgász.

BLACK FRIDAY napok meghosszabbítvahirdetés

Az egyesület honlapján (www.pecsihe.hu) olvasható hír szerint, az egyébként csónakos horgászati tiulalom alatt álló tavon egy horgász harcsagyéritésre kapott megbízást.

"Tájékoztatjuk a tisztelt horgásztársakat, hogy a Pécsi Horgász Egyesület korábbi vezetősége a nagyobb testű harcsák szelektáló horgászatával bízta meg a Malomvölgyi II tavon Várhelyi Pál horgászt. Erre május illetve június hónapokban kerül sor nem napi rendszerességgel, hanem alkalmanként. A tevékenységet Várhelyi horgásztárs a többi horgász zavarása nélkül, kimondottan a partról nem meghorgászható helyeken, kuttyogtatós módszerrel hajtja végre. A horgászat egy-egy alkalommal kb. 30-40 percet vesz igénybe.
Kérjük a tavon horgászók megértését.

PHE Elnöksége "

Különösen nem szeretnénk kommentálni az esetet, de ahol annyi harcsa van, hogy 30-40 perc is elég a horgászatból, talán máshogy is lehetne hasznosítani a kiváló harcsaállományt. Vagy valamit félreértettünk?

 

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »