Őrizetben a lopott felszereléssel pecázó tolvaj

2015.03.23.

A szekszárdi rendőrök a Sió partján fogták el a lopott felszereléssel horgászó férfit.

Garmin halradarok 640hirdetés

 Egy szekszárdi férfi tett bejelentést a rendőrségre, mert 2015. március 17-én 17 óra 30 perc és 2015. március 18-án 8 óra 30 perc közötti időben ismeretlen elkövető ablakbetöréssel behatolt a szekszárdi tanyájába, majd onnan gépeket, gázpalackokat, valamint horgászfelszerelést tulajdonított el.
A járőrök 2015. március 19-én igazoltattak egy férfit, aki a Sió csatornán horgászott. A rendőrök az intézkedés alá vont fiatalembernél megtalálták az eltulajdonított horgászfelszerelést. A férfi elmondta, hogy a felszerelést egy szekszárdi tanyából lopta, ahová korábban betört. Az egyenruhások a 26 éves szekszárdi B. Gyulát előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte. A nyomozók a fiatalember lakcímén tartott házkutatás során az eltulajdonított dolgok egy részét megtalálták, azokat lefoglalták, majd a sértett részére visszaszolgáltatták.
A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai B. Gyulát őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Indul a harcsaszezon!hirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »