kategóriák  
Online ingyenhitel
Bot+orsó kedvezmény

Kirabolták a világbajnok mozgáskorlátozott horgászválogatottat Rómában

2014.08.11. forrás: SportGéza

Kirabolták a magyar mozgáskorlátozott horgászválogatottat szombat este Rómában, azután, hogy a csapat az ott rendezett világbajnokságon mind egyéniben, mind csapatban aranyérmet nyert - mondta el hétfőn az MTI-nek Ulrich György szövetségi kapitány.

Camping - Prologic Cruzade 640hirdetés

 A világbajnokságot követő bankett alatt a magyar küldöttség két autóját feltörték, azokból mintegy másfél-kétmillió forint értékű horgászfelszerelést valamint további személyes tárgyakat vittek el, köztük azt a kamerát, amelyen a teljes eseményt rögzítették. A kár elérheti a 2,5 millió forintot, ezt a mozgássérült válogatott tagjainak várhatóan saját zsebből kell kifizetniük.

A szövetségi kapitány felhívta a figyelmet, hogy csak a magyar rendszámú autókat törték fel, a körülöttük parkoló járművek sértetlenek voltak, a tolvajok azokhoz nem nyúltak.

A rablásról értesítették az olasz rendőrséget, akik a helyszíni szemle után csak hétfőre ígérték a jegyzőkönyv elkészítését. Miután a válogatott tagjainak már vasárnap haza kellett utazniuk, ezért a római magyar nagykövetség segítségét kérték az ügy rendezésében.

A Rómában, augusztus 8- 9-én a Tevere folyón rendezett Veterán és Mozgáskorlátozott Világbajnokságon a magyar mozgáskorlátozott horgászválogatott két aranyat nyert. Egyéniben Gurisatti Gyula, csapatban pedig a Galambos Sándor, Gurisatti Gyula, Samu Zsolt, Varga Tamás összeállítású négyes győzött, Ulrich György szövetségi kapitány és Gyulai Ferenc másodkapitány vezetésével. A magyar veterán válogatott bronzérmet szerzett.

hirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »