Őszi-téli ruhavásár 2.

Kirabolták a világbajnok mozgáskorlátozott horgászválogatottat Rómában

Kirabolták a magyar mozgáskorlátozott horgászválogatottat szombat este Rómában, azután, hogy a csapat az ott rendezett világbajnokságon mind egyéniben, mind csapatban aranyérmet nyert - mondta el hétfőn az MTI-nek Ulrich György szövetségi kapitány.

Prologic horgászfotel 16999 Ft 640
hirdetés

 A világbajnokságot követő bankett alatt a magyar küldöttség két autóját feltörték, azokból mintegy másfél-kétmillió forint értékű horgászfelszerelést valamint további személyes tárgyakat vittek el, köztük azt a kamerát, amelyen a teljes eseményt rögzítették. A kár elérheti a 2,5 millió forintot, ezt a mozgássérült válogatott tagjainak várhatóan saját zsebből kell kifizetniük.

A szövetségi kapitány felhívta a figyelmet, hogy csak a magyar rendszámú autókat törték fel, a körülöttük parkoló járművek sértetlenek voltak, a tolvajok azokhoz nem nyúltak.

A rablásról értesítették az olasz rendőrséget, akik a helyszíni szemle után csak hétfőre ígérték a jegyzőkönyv elkészítését. Miután a válogatott tagjainak már vasárnap haza kellett utazniuk, ezért a római magyar nagykövetség segítségét kérték az ügy rendezésében.

A Rómában, augusztus 8- 9-én a Tevere folyón rendezett Veterán és Mozgáskorlátozott Világbajnokságon a magyar mozgáskorlátozott horgászválogatott két aranyat nyert. Egyéniben Gurisatti Gyula, csapatban pedig a Galambos Sándor, Gurisatti Gyula, Samu Zsolt, Varga Tamás összeállítású négyes győzött, Ulrich György szövetségi kapitány és Gyulai Ferenc másodkapitány vezetésével. A magyar veterán válogatott bronzérmet szerzett.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

lucius
5 éve

Egyet értek,szerintem a konkurencia tette ,bosszúból... Mert miért csak az ő autójukat törték fel ?

3

Kedves "együttérző" sporttársam!Nagyon megkérlek,ilyen rasszista kommenteket ne írj! Méltatlan egy igazi "sportemberhez", horgászhoz!!!

2
hirdetés (x)
együttérzőegyüttérző (fikanick)
5 éve

Róma és Olaszország tele van olténiai román c....nyal. Szinte biztos vagyok benne hogy ezek az állatok voltak és célzottan mentek rá a kocsikra. Remélem egyszer a laziosokba is belefutnak.

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 2

hirdetés