Kihelyezett tanórákat tartottak a Balaton partján

2015.09.11. forrás: balatonihal

Szerdán kihelyezett tanítási napot tartottak a Zamárdi általános iskolások részére. A helyszínt a Hethland kft által üzemeltetett zamárdi VSZ Üdülő adta. A gyerekek többek között a horgászattal és a Balaton élővilágával is megismerkedtek.

Évindító horgászvásár 640hirdetés

Az iskola teljes felső tagozata kivonult a vízpartra, ahol kisebb csoportokban egymást váltva vehettek részt a Hethland Kft. által szervezett programokon.

Kollégánk, Bodó Iván interaktív környezetismeret órát tartott a kicsiknek. A vízi élővilág bemutatása után fotók és találós versikék alapján próbálhatták meg felismerni a balatoni halfajokat. A helyesen válaszolók jutalomban részesültek. A Társaság által felállított akváriumoknál pedig élőben is próbára tehették a frissen szerzett halismereti tudásukat.

A Zamárdi Vitorlás és Vízimentő Egyesület jóvoltából vitorlásoktatás zajlott, valamint a gyerekek kipróbálhatták a vízimentő motorcsónakot, és bemutatásra kerültek a mentéshez használatos eszközök.

A horgászat iránt érdeklődők a parton a spiccbotos küszözéssel, a vízen pedig egy komolyan felszerelt horgászcsónakkal és szonárjával ismerkedhettek meg. A foglalkozások végén az új élményektől lelkesen csillogó gyermeki szemek mutatták az elvégezett munka eredményét.

A Társaság lehetőségeihez mérten minden eszközzel igyekszik támogatni a Balatonhoz, annak élővilágához és főként a horgászathoz kötődő, gyerekeknek szóló rendezvényeket.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »