kategóriák  
Online ingyenhitel
Bot+orsó kedvezmény

Jövőhéten kezdődik az első Pázmándi Horgásztábor!

2017.06.21. forrás: Fishing Time

Sokan kérdezik, hogy hogyan lehet egy hetes Horgásztábort megvalósítani napi 3x étkezéssel, felszereléssel együtt gyerekenként 9000 forintból. Ha szívvel lélekkel csinálja az ember, nem érdekből, nem haszonszerzésből.

Camping - Prologic Cruzade 640hirdetés

A pázmándi önkormányzat évek óta így szervez táborokat önkéntesek bevonásával, önköltségi áron, hogy a szülőknek ne kerüljön egy vagyonba a gyermekek nyári elhelyezése. Idén a Pázmánd TV és a művelődési ház önkénteseivel kétszer egy hét horgásztáborban pihenhetnek, ügyesedhetnek a gyerekeknek. Ismét egy kis újítást viszünk nyári táboraikba.

Minden várakozásunkat felülmúlta, hogy a tábor meghirdetése utáni héten szinte az összes helyet betöltötték a horgászni vágyó gyerekek. Nagy örömünkre szolgált, mikor kitaláltuk, hogy legyen Horgásztábor Pázmándon, a Velencei-tó árnyékában, tópart nélküli településen, a helyi tó tulajdonosa teljes mellszélességgel mellénk állt és rendelkezésünkre bocsájtotta – a nagyközönség előtt hatósági elvárásoknak megfelelően zárt – tavat.

A táborban a horgászat mellett a vízi sportok egy részével is szeretnénk megismertetni a gyerekeket. A héten meglátogatjuk az agárdi Akvárium házat, ahol a Velencei-tó halaival és élővilágával ismerkedünk, majd kenutúrán az állatokkal a természetes élőhelyeiken is találkozhatunk.

Ezután természetesen nem hagyjuk ki a Velencei-tavon való horgászatot sem, sőt, hogy még élvezetesebb legyen a hét, szereztünk néhány kis vitorlás hajót is a pázmándi tóra, ahol a gyerekek egész héten ismerkedhetnek a vitorlázással szakképzett vitorlásoktató segítségével.

A tábor díját úgy alakítottuk ki, hogy a napi 3x étkezés és a horgászathoz szükséges kellékek mellett egy egyszerű felszerelést is foglaljon magába, amit a gyerekek a tábor befejeztével hazavihetnek és a későbbiek folyamán akár szüleikkel is használhatnak.

Nem vagyunk profik, csak lelkes amatőrök. Nem profi horgászokat szeretnénk nevelni, hanem kicsit közelebb hozni a természetet, a tópartot és a felelős horgászatot a gyerekekhez, s reményeink szerint ez az elkövetkezendő hetekben sikerülni fog...

Szívesen vennénk, hogyha beszámolnának a táborunkról, akár a helyszínen a táborok alatt is szívesen látjuk Önöket.

A mellékletben megtalálható a plakát, néhány fotó a tábor helyszínéről, illetve a linken egy rövid beharangozó videó látható.

Beharangozó videó: https://www.facebook.com/Pazmand/videos/803173896526077/

Még több fotó: https://www.facebook.com/Pazmand/photos/?tab=album&album_id=803281209848679

Amennyiben további információra van szükségük, keressék kollégánkat:

Simon János
Pázmánd TV
+36-20-467-3339
info@pazmandtv.hu

hirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »