Januárban még érvényes a Vasi vizekre szóló engedély

2016.01.06. forrás: alon.hu

A Magyar Országos Horgász Szövetség és tagszervezetei által kezdeményezett jogszabályi változások hatályba lépése miatt a 2016. évi új típusú - egy dokumentumba egyesített - állami jegy-és fogási napló várhatóan legkorábban január hónap közepén lesz kapható az egyesületekben. Az új állami jegy - és fogási napló a jogszabályi változások miatt jövő évtől kizárólag a MOHOSZ-hoz tartozó horgászegyesületekben lehet megvásárolni.

Gator bakancs 640hirdetés

 A problémamentes évkezdés érdekében a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége decemberi intéző bizottsági ülésén döntött, hogy az állami horgászjegyek érvényességi idejéhez igazítva a 2015. évi éves területi engedélyek érvényességét is 2016. január 31-ig meghosszabbítja a kezelésében lévő vízterületeken. A határozat következtében minden idei éves területi jeggyel rendelkező pecás szabályosan horgászhat a következő év első hónapjában, ezáltal nem kell az ünnepek között és január elején a horgászjegyváltással foglalkoznia.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége hagyományos év eleji területi jegy akciója is 2016. január 31-ig meghosszabbításra került, hogy már az új állami okmány birtokában tudja mindenki kiváltani az új területi jegyét a vasi vizekre.

JRC VIP 640hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »