Őszi-téli ruhavásár 2.

Horgászvizsga tananyag

Azok, aki most szeretnének horgászvizsgát tenni, itt elérhetik a felkészüléshez szükséges tananyagot.

Thermoruhák 640
hirdetés

A linkre kattintva letöltődik a horgászvizsgához szükséges összes ismeret:

http://fishingtime.hu/letoltes/horgaszvizsgara_valo_felkeszulest_segito_tankonyv_2014.pdf

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

BARAQDA
5 éve

Szép napot!

Igen, egy kicsit lassan őrölnek a bürokrácia malmai, de egy kicsit meg kell védenem őket, hiszen náluk is egy láncolaton megy végig a dolog, És ahogy láttam keményen dolgoznak hogy minden hibátlanul menjen! De jó hírem van, végre elkezdődött a dolog! Dunaújvárosban például Június elején már lezajlik az első vizsga! Tudom hogy kicsit későn, de talán kérjen segítséget az aktuális horgászegyesülettől, biztosan lehet valami megoldást találni félpénzen!

3
BARAQDA
6 éve

Na akkor egy kis infó!

Első sorban az új halászati törvény megjelenésével a horgászvizsgát is szabályozták sőt megreformálták! A bürokrácia malmai lassan őrölnek! A leendő vizsgáztatónak le kell tennie a halőri vizsgát, amit a megyei halászati felügyelet végeztet el, viszont eddig várni kellett hogy a halászati felügyelők megkaphassák a jogot arra hogy vizsgáztathassanak az új tananyagból, ami durván egy hete meg is kezdődött! A vizsgázott halőrök most arra várnak hogy bevigyék a rendszerbe a sikeres vizsga adatait, esküt tehessenek és megkapják a kitűzőt vagy jelvényt! Ezzel párhuzamosan el lettek küldve a leendő vizsgáztatók adatai elfogadásra! Ha ez megtörténik, 15 napot kell várni hogy kiírják a vizsgahelyszíneket és azokra lehet jelentkezni! Várhatóan május végén-június elején lehet majd vizsgázni először! Minden reményem szerint ez így is lesz mert nagyon sokan várnak vizsgára! Remélem segítettem! Szép napot!

2
hirdetés (x)
lmoricz
6 éve

Már csak a vizsga helyek és az időpontok hiányoznak.
Na meg még egy apróság, AZ AKI VIZSGÁZTAT, ugyan is március első hete azzal telt el, hogy Somogy megyében keressek valakit aki tud érdembe erre válaszolni.Horgászegyesület semmit. Balatoni halgazdaság semmi.Mohosz semmi, Nébih semmi.Somogy Megyei Kormányhivatal semmi. Ki ,Mikor és Hol? Hova forduljak? Öt éve állami jeggyel rendelkező gyermekem 14 éves és pontosan azt sem tudja senki megmondani, hogy kell e vizsgázni neki? Bemásolok egy linket: https://www.facebook.com/szuloiszervezet.kethely/media_set?set=a.282341918598205.1073741837.100004671962094&type=1
Ennek ellenére itthon sem tarthattam volna erről a rendezvényről. Tehát , vajon az idén tud e engedélyhez jutni, és mikor. Ma március van. Júniusban is az éves területi engedélyek ugyan annyiba kerülnek mint januárba, és ugyan addig érvényesek,De akkor már nem váltjuk ki. SAJNOS:

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés