Őszi-téli ruhavásár 2.

Horgász drón: csúcstechnikát a horgászatba!

A drónok egyre több területen követelnek helyet maguknak: a pizza- és csomagkiszállítás után a horgászatban is fontos szerephez szeretnének jutni.

DAM XTherm termoruha szett 640
hirdetés

A horgászat nem egészen az a terület, ahol a technológiai újításoknak feltétlenül helye van, de a halradarok és más eszközök megjelenése után egy, a beetetési feladatok terhét átvevő drón miatt mi egészen biztosan nem fogunk panaszkodni.

 

A PowerRay nevű, levegő helyett a vízben közlekedő jármű egy feltöltéssel 4 órán keresztül tud mozogni, miközben akár 30 méter mélyre is lemerülhet. A felszereltség része a halradar és a víz alatt látó, 4K-s kamera is, amelyek képét a távirányításra szolgáló telefon, tablet vagy távvezérlő kijelzőjén követhetjük nyomon, és mellékesen 12 megapixeles fotókat is készíthetünk. A halradar egyébként le is szerelhető, és külön is használható, továbbá a rendszerhez még VR szemüveg is tartozik a „horgászatban” való teljes elmélyüléshez. Ami pedig a szolgáltatásokat illeti: a drónnal nem kell megtanulni precízen bedobni, hiszen elviszi nekünk a horgot a kiválasztott helyre, elintézi a beetetést – éppen csak a kinézett halat nem szigonyozza meg, bár nem lehet nehéz egy ilyen kiegészítővel sem felszerelni, és akkor tényleg vége a hajnali kelés romantikájának.

A gyártó a PowerRayt persze nem kizárólag horgászathoz ajánlja, hanem a víz alatti régészethez, berendezések ellenőrzésére is.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

DAM XTherm termoruha szett 640 2
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 2

hirdetés