Hatfős, horgászengedély nélküli banda balhézott Adonyban

2016.06.21. forrás: Hofesz-Hvdsz Halászati Őrszolgálat

A halőrök rutinosan fékezték meg az indulatokat.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Az alábbi beszámolót kaptuk a Hofesz-Hvdsz Halászati Őrszolgálattól. Ezúton is köszönjük munkájukat az összes korrekt horgász nevében!

Kedves Horgászok !

Szombaton az Adonyi HE hivatásos halászati őre kért segítséget Szolgálatunktól a holtágon tevékenykedő vélhetően jogosulatlan horgászokból álló alakulat eljárás alá vonásához. Tekintettel arra, hogy Szolgálatunk és az Adonyi HE között együttműködési megállapodás van - jogosultak vagyunk azon a vízen is intézkedni -, rövid egyeztető tárgyalások után Szolgálatunk 2 fős járőrt küldött a helyszínre, ahol a helyi halászati őrrel együttesen tudták rendezni a helyzetet. A 6 főből álló csapatból 4 személy ellen tudtak jogosulatlan horgászat miatt megalapozott eljárást indítani, tetten érve őket. Egyiküknek sem volt területi jegye az Adonyi holtág területére, így az ottani horgászatuk jogsértő volt.

A szóban forgó vízterület az Adonyi HE kezelésében áll, tehát azon horgászni csak az általuk kibocsátott területi jegy birtokában lehet. Az intézkedés során meglehetősen felkorbácsolódtak az indulatok a helyszínen, de sikerült a kollégáknak az eljárást végig kézben tartva, fizikai kontaktus nélkül lefolytatniuk.

(Pfeifer Rikárd)

 

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »