Haltelepítés és gyermektábor

2015.08.04. forrás: balatonihal

Augusztus 4-én a BHNp Zrt. munkatársai meglátogatták Balatonakaliban a Bakony Balaton Horgász Szövetség által megrendezett horgásztáborban résztvevő gyermekeket. A programban kollégáik előadása mellett pontytelepítés is szerepelt.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Több programmal próbáltak kedveskedni a gyerkőcöknek, több tekintetben is gyarapították a tudásukat. A délelőtt első felében Bodó Iván kolléga tartott előadást a vízi élővilágról, melyet követett egy „látvány” haltelepítés. A halszállító autó 980 kg háromnyaras pontyot szállított a helyszínre. A Balatonba csúszdázó pontyok látványa nagy izgalommal töltötte el a közönséget, néhányan a vízben állva kísérték figyelemmel a történéseket.

A haltelepítés után egy gyakorlatias pergető előadás következett Nagy Gábor vezénylésével, sorba véve a különböző műcsaliféleségeket, technikákat, módszereket. A gyerekek a feltett kérdésekre sok esetben jól válaszoltak, mely fiatal koruk ellenére jó felkészültségre utal. A pergető előadás közben a vízirendészet kollégái is, elmondták a fiataloknak a biztonságos vízi közlekedés szabályait, megmutatták nekik a motorcsónakot, amibe be is szállhattak. Jó érzésekkel töltötte el a BHNp Zrt. munkatársait, hogy láthatták, taníthatták a felnövekvő horgászpalántákat, a jövő nemzedékét.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »