kategóriák  
Online ingyenhitel
Bot+orsó kedvezmény

Halászati őrök razziáztak a Dunán

2016.09.30. forrás: Hofesz-Hvdsz Halászati Őrszolgálat

2016.09.27-én 12.00-24.00-ig az Őrszolgálat valamennyi halászati őre átfogó akcióban vett részt a teljes Duna szakaszunkon. 3 járőrpárban 2 terepjáró és a Harcsa őrhajó fésülte át a 66 km-t.

Daiwa orsó és bot vásárhirdetés

Rengeteg horgász közül csupán két fő ellen kellett eljárást indítani, jogosulatlan horgászat miatt.
1.) Viktor halászati őr és Zoltán csop.vez. halászati őr alkotta páros Szigetújfalu Baller-tó horgászhelyén szerette volna igazoltatni az első képen szereplő férfit. Ő azonban gépkocsiba pattant és az ártéri erdőben fékevesztett száguldásba kezdett. Halőrök terepjáróval utána ! Több száz méteres üldözés után sikerült megállásra kényszeríteni az elkövetőt, aki már nem volt ismeretlen Szolgálatunk előtt. A közelmúltban ugyanitt, ugyanezért - engedély nélküli horgászatért - indult ellene szabálysértési eljárás.

2.) Zsolt és Rikárd halászati őrök Dunavecsén - un. mélységi ellenőrzéssel - a Duna part közelében igazoltattak egy kerékpáros férfit, aki horgászbottal és vödörrel közeledett a víz irányából. A vödörben dévérek voltak. Elmondása szerint ő nem horgászni volt, csak beszélgetni ment le Béla haverjához. A halakat is tőle kapta. A bot meg mindig vele van...

Természetesen megkérdeztük Bélát is, aki nem igazolta a vidám napszemcsis barátját, ami nem lepett meg bennünket.

Jogosulatlan horgászatért őt is felelősségre vonják majd.
A szolgálat során más esemény nem történt.

(Pfeifer Rikárd)
Hofesz-Hvdsz Halászati Őrszolgálat fényképei

Okuma orsó vásárhirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »