Halfeszt Tiszafüreden

2015.07.08. forrás: sporthorgasz.eu

Július 10-12-éig a Tiszafüredi Halasnapok hagyományos rendezvénye idén a Halfeszt elnevezést kapta meg. Olvasóink figyelmébe ajánlunk néhány valóban halas eseményt a hétvégéről:

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Július 10. péntek 15:00 - Pontytelepítés a Füredi-Holt-Tiszán a szabad strandon.

Háromnyaras pontytelepítés mindig érdekes esemény ugyanis több ezer kilogramm hal kerül ilyenkor a Tisza-tó vizébe. A horgászok azonnal fogható méretű halak megfogására kapnak esélyt. A telepítés pedig amellett hogy egy kívülállónak is látványosságot jelent, lehetőséget biztosít a gyerekeknek arra, hogy kézbe vehessenek, megsimogathassanak egy-egy gyönyörű halat. A Füredi-Holt-Tiszai halasítást megelőzően az Örvény-Morotván, az új Horgászati Központ szomszédságában is telepítenek!

Július 11. szombat 7:00 - 12:00 Horgászverseny gyerekeknek a Morotva Kerékpáros Pihenő Parkban. Az esemény részleteiről olvashat itt. Péntek délutánig nem késő benevezni.

Július 12. szombaton 12:00-tól Gyulai Ferenc többszörös magyar bajnok horgász tart bemutatót. Kommentált horgászata során megmutatja, hogy a legegyszerűbb módszerek is nagy hatékonysággal tudnak működni. Egy órásra tervezett műsorából a kezdők és a nagy tapasztalattal rendelkező pecások is sokat tanulhatnak majd.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »