Halfeldolgozó helyiséget is találtak az orvhalász lakásán

2015.10.14. forrás: szoljon.hu

Orvhalászt értek tetten a tiszai vízirendőrök a Tisza folyón. A nyomozók a tiszadadai férfi lakásán halfeldolgozó helyiséget, valamint halászati eszközöket találtak és foglaltak le.

3752 termék akcióbanhirdetés

Orvhalászt értek tetten. A Tokaji Vízirendészeti Rendőrőrs járőrei október 12-én 21 óra 30 perc körül Tiszagyulaháza külterületén, a Tisza folyón egy kézi evezős csónakra figyeltek fel, valamint csattogó, elektromos áramkisülés hangjait hallották a víz irányából. A rendőrök a csónakos kikötésekor a partról megvilágították a férfit, a csónakban tiltott halászati eszközöket, gépjármű akkumulátort és halakat láttak. A rendőrök felismerték az igazoltatásra felszólított férfit, aki meglátván a rendőröket a folyóra visszaevezett és eltűnt a sötétben.

A rendőrök az azonosított halász tiszadadai lakcímén tartott házkutatáskor halászati eszközöket és az udvaron egy halfeldolgozó helyiséget is találtak. A nyomozók az 53 éves férfit október 13-án 12 óra 45 perckor Tiszalök külterületén, munkahelyén fogták el. A rendőrök a jogsértőt előállították a Tokaji Vízirendészeti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt ellen a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »