Adunk egy 1.500 Ft-os kupont, ha feliratkozol hírlevelünkre! Részletek »

Fokhagymás busaszeletek római salátával

2013.08.08.

80 dkg busafilé 3 dl tej 1 fej fokhagyma 1 csipet só 1 csipet bors 1 dl olívaolaj 1 fej római saláta 1 csokor petrezselyemzöld 1 db citrom

Szezonindító akciókhirdetés

A busafilét szeletekre vágjuk és sózzuk,borsozzuk. 

A petrezselymet alaposan megmossuk és összekötjük.
A tejbe belereszeljük a fokhagymát és belerakjuk a petrezselyemzöldet.
Rárakjuk a halszeleteket és 2-3 órán át hagyjuk érni a halat.
A vajat felmelegítjük a serpenyőben,közben lecsepegtetjük a halat és belerakjuk a forró vajba.
Vigyázzunk,hogy ne égjen meg.Citromlevet csepegtetünk a halra és 2-3 perc alatt megsütjük.
A római salátát alaposan megmossuk és összetépkedjük,olívaolajjal és citromlével meglocsoljuk.
Tálaláskor a halat erre a finom salátára tesszük.

Ingyenes szállításhirdetés


Horgászhírek

Még több horgászhír »