Őszi-téli ruhavásár 2.

Megvan a Fishing Time Az Év Horgászbloggere díj nyertese!

Szerkesztőségünk hagyományteremtő szándékkal 2013-ban első alkalommal írta ki a Fishing Time Az Év Horgászbloggere díjat. A díj átadására valamennyi együttműködő bloggert meghívtunk Budapestre egy jó hangulatú ebédre és baráti találkozóra. Erre az elmúlt hétvégén került sor.

RS horgászfotel 640
hirdetés

A díj odaítélésbe mindenképp szerettük volna a bloggereket bevonni, ezért az ő szavazataik alapján állt össze a "döntő" 5 fős mezőnye. Valamennyi blogger igen színvonalas írásokkal jelentkezett ebben a szezonban, s ez a szavazatokban is megmutatkozott, hisz mindenki kapott szavazatot, és szoros verseny alakult ki.

Az idei esztendőben a bloggerek szavazatai alapján (abc sorrendben) a következő blogok kerültek a legjobb 5 közé:

http://dunaipecas.blogspot.hu
http://halaszihorgasz.blogspot.hu
http://pecazas.blog.hu
http://szigetkozpeca.blogspot.hu
http://totum.blog.hu

Az 5 horgászblog  közötti végső sorrendet egy 3 tagú zsűri alakította ki. Ennek tagja volt Nagy Ottó, akinek neve az "Ottó bácsi villantói" révén sok mindenkinek ismerős lehet. Nagyon örültünk, hogy elvállalta a zsűrizést Walter Tamás kétszeres egyéni világbajnokunk, akiről talán nem mindenki tudja, hogy igazi fotós családban nőtt fel, hisz édesapja neves fotográfus, testvére pedig operatőr, s ami talán ennél is fontosabb, maga Tamás is lelkes videós, akciókamerás. Végül szerkesztőségünk részéről Vass Csaba kapcsolódott be a zsűri munkájába, s hármuk egymástól független értékelése alapján jött létre a végső sorrend.

A zsűri nagyon szoros versenyben Berzai Dávidnak, azaz a http://dunaipecas.blogspot.hu
blognak ítélte oda a díjat. Az elismerés mellé járt egy GoPro Hero3 Silver akciókamera is, amit a díjátadón Szarvas Zoltán nyújtott át a szerkesztőség nevében a győztesnek.

Mint az összes bloggertalálkozón, ezúttal is kiváló hangulatú beszélgetés, sztorizás zárta az eseményt, s örömmel látjuk, hogy milyen jól összekovácsolódott ez a kis közösség.

Nem véletlen, hogy már a jövő évi horgász tervek, közös horgászatok is szóba kerültek.

A Fishing Time szerkesztőség nevében itt is megköszönjük mindenkinek az egész éves együttműködést, s hogy a hétvégéjéből ismét baráti társaságunkra tudott szánni egy napot.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

jimmy77
5 éve

Gratulálok Mindenkinek !

23
jurinovics
5 éve

megvan az első kisfilm a kamerával?
:)

22
Berza
5 éve

http://www.youtube.com/watch?v=nNN9TrlcJA8
a stresszoldásban lehet segít! :)

21
hirdetés (x)
Berza
5 éve

Imi :DDDD

20

Hadd videózzon a kisgyerek! Abban kevesebb a helyesírási hiba : P

19
Novi
5 éve

drága kenyér... /mondaná BB_Évi/ :p

18

bocs de mit jelent az hogy "fikanikkes"?

17
Lessi
5 éve

A fikanikkes brigád járhatna egy osztályba a kisegítőben. Basszátok meg, szövegértésből megbuktatok. A bloggerek szvaztak, saját maguk közül választottak. Ezen mi a faszt kell kötözködni?

16
majommajom (fikanick)
5 éve

Csalodott vagyok, de viszont nem vagyok meglepve, hogy Berzai nyert. Pedig szerintem a Szigetközi blogja sokkal jobb, es meg többet is jelentett meg.

15
kommerszkommersz (fikanick)
5 éve

Jól látom e, hogy 4 blog kapott idén díjat és mind rendszeresen megjelenik itt? Véletlenek márpedig nincsenek. ;)

14
kommerszkommersz (fikanick)
5 éve

"A bloggerek szavazatai alapján Berzai Dávid kapta a legtöbb szavazatot."

13
PfffPfff (fikanick)
5 éve

Lent olvasható a kulcsmondat: "jóban vagyok mindhármukkal". Erről szól az ilyen verseny, pofára megy, az nyer, aki a legtöbb ember "barija". Kábé ennyi.
Különben érdemes megnézni, hány poszt kerül ki Dávid blogjára: kábé másfél havonta egy. Kellett egy arc a FT-nak, akit körbehordozhatnak, és valójában jól is választottak.

12
vasscsaba
5 éve

Allstar, pont azért lógott a levegőben, amit írtam... Látom, mégsem sikerült annyira egyértelműen az a mondat.

11
vasscsaba
5 éve

Ebédeltem igen, Kristóffal Pesten, ahol nem volt ott Berza. Mert a mondat, nem arról szól, hogy hármasban ebédeltünk, hanem arról, hogy mindketten ajánlottuk, egyebek közt én akkor, mikor együtt ebédeltünk. Tehát jövőre Kristóf kapja, mert ugye ő is blogger :D

10
padlumakupadlumaku (fikanick)
5 éve

Nem akarok beleköpni, de ezt a mondatot a Fish&Dirt , Lucky Lali- Updated cimű blogból teszem ide:
»Berzai kolléga is ajánlotta, és Csaba is, mikor a héten együtt ebédeltünk, hogy thrill kell a balinnak.«
Ha itt Dávidról és Vass Csabáról van szó akkor mégis csak voltatok sörözni, meg ebédelni is. Most nem tudom, ha éppen minden blogerrel jártok e éttermekbe :)
Egyebként gratula Berzának, jó irásai vannak! :D

9
allstar
5 éve

Értem én a szabályokat srácok, és mondom- nem is vagyok irigy! De valahogy a levegőben lógott Berzai győzelme… Bárcsak a fociban is ilyen jól tudnék tippelni!
Remélem jó videokat csinál majd az új kamerával.

8
Berza
5 éve

Köszi mindenkinek, Allstar énis szeretlek..:)
Csabi, legközelebb sörözünk is!:D

7
Lessi
5 éve

Allstar,
neked tippmixűni kellene. Vagy lottózni.
Mesélj, mit tudsz még előre? Elég sokminden érdekelne. A EUR/USD holnapi záróértéke, BUX, DAX, vagy, hogy hány halott lesz reggelre Kijevben.

6
vasscsaba
5 éve

A bloggerek szavazatai alapján Berzai Dávid kapta a legtöbb szavazatot. (igyekeztem érthetően fogalmazni, bízom benne, hogy sikerült) Még csak holtverseny sem volt. Gyakorlatilag azt is mondhatnám, hogy ők döntötték el, de nem teljesen így volt. A zsűri másik két tagja, pedig nem az említett személyek, hanem Walter Tamás, és Nagy Ottó. Berzával pont annyit találkoztam, mint a többiekkel, ahhoz képest, hogy szomszéd faluban él, együtt sosem pecáztunk (kivéve egy közös blogger pecát, de ott sem ő mellé csapódtam), de nem is söröztünk...

5
jurinovics
5 éve

Hát, mondjuk ez a mostani a negyedik (vagy az ötödik?) bloggertalálkozó volt, igazából majdnem az összes nevező blogger kapcsolatban állt eddig is a szerkesztőséggel - így matematikailag közel nulla lett volna az esélye, hogy olyan nyerje meg, aki nem áll kapcsolatban velünk. :D

A bloggerek első körben egymás közül szavaztak be ötöt a döntőbe, és ebben a körben is Berza kapta a legtöbb szavazatot, ha jól tudom.

4
Zalán
5 éve

allstar: nem ezen múlott, sokan jóban vagyunk mindhármukkal
egyik szavazatomat én is rá adtam, pedig ezeken a találkozókon ismertem meg, szerintem megérdemelte

3

Ki a csajszi? :)

2
allstar
5 éve

Nem vagyok irigy senkire, de mikor e verseny elindult már rögtön tudtam, hogy Berzai fogja megnyerni (ugy hallani, jó kapcsolatban van Vass, Jurinovics és Szarva kollégával is).
Személyes véleményem szerint olyan érdemelne meg a díjjat, aki már régota bloggozik és többet is jelentett meg mint a fiatalember…
Ennek ellenére gratulálok a nyertesnek.

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
C-protekt

hirdetés