Fishing Time 100.000 játék - eredményhirdetés!

2016.11.07.

Véget ért a Fishing Time 100000 játék, amit a százezresre nőtt Facebook táborunk apropóján szerveztünk.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Egy kis emlékeztető: a játékon - pontosabban sorsoláson - azok vettek részt, akik ráírták egy papírlapra, hogy "Fishing Time 100000" és lefotózták azt úgy, hogy ők is szerepelnek a képen (legalább egy testrészük). A fotókat a Facebook oldalunkra, vagy a fishingtime.hu -ra kellett feltölteni vasárnap estig.

Rengeteg fotó érkezett, köztük sok ötletes, kreatív, sőt kifejezetten vicces fénykép! Szuper csapat vagytok, sokszor mosolyt csaltatok az arcunkra a játék ideje alatt!

Eljött azonban az igazság pillanata. Ha zsűriznünk kellett volna a beküldött képeket, bizony nagy bajban lettünk volna, mert nagyon nehezen tudtunk volna kiválasztani egy fotót. Szerencsére a játékot  sorsolásosra hirdettük meg, így nem nekünk, hanem a puszta szerencsének kellett döntenie. (Na meg egy kicsit a nagy számok törvényének is, hiszen akik több fotót küldtek be, azok a hivatalos szabályzat szerint többszörös eséllyel indulhattak a játékban.) 

Nem húzzuk tovább az idegeiteket. A szerencsés nyertes, aki a Penn Sargus orsót nyerte: Kiss Veronika! Veronika, kérjük írj egy e-mailt az info@fishingtimehu címre, hogy megbeszélhessük, hogyan jut el hozzád a nyeremény. A többiek pedig ne csüggedjenek, hamarosan újabb szuper nyereményjátékkal jelentkezünk!

 

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »