Őszi-téli ruhavásár 2.

Fishing Time 100.000 játék - eredményhirdetés!

Véget ért a Fishing Time 100000 játék, amit a százezresre nőtt Facebook táborunk apropóján szerveztünk.

Prologic horgászfotel 16999 Ft 640
hirdetés

Egy kis emlékeztető: a játékon - pontosabban sorsoláson - azok vettek részt, akik ráírták egy papírlapra, hogy "Fishing Time 100000" és lefotózták azt úgy, hogy ők is szerepelnek a képen (legalább egy testrészük). A fotókat a Facebook oldalunkra, vagy a fishingtime.hu -ra kellett feltölteni vasárnap estig.

Rengeteg fotó érkezett, köztük sok ötletes, kreatív, sőt kifejezetten vicces fénykép! Szuper csapat vagytok, sokszor mosolyt csaltatok az arcunkra a játék ideje alatt!

Eljött azonban az igazság pillanata. Ha zsűriznünk kellett volna a beküldött képeket, bizony nagy bajban lettünk volna, mert nagyon nehezen tudtunk volna kiválasztani egy fotót. Szerencsére a játékot  sorsolásosra hirdettük meg, így nem nekünk, hanem a puszta szerencsének kellett döntenie. (Na meg egy kicsit a nagy számok törvényének is, hiszen akik több fotót küldtek be, azok a hivatalos szabályzat szerint többszörös eséllyel indulhattak a játékban.) 

Nem húzzuk tovább az idegeiteket. A szerencsés nyertes, aki a Penn Sargus orsót nyerte: Kiss Veronika! Veronika, kérjük írj egy e-mailt az info@fishingtimehu címre, hogy megbeszélhessük, hogyan jut el hozzád a nyeremény. A többiek pedig ne csüggedjenek, hamarosan újabb szuper nyereményjátékkal jelentkezünk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

aneptun
3 éve

Ez a kép megér 150 ezret, fishingesek legyetek gavallérok!

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés