Csütörtökön nyit a FEHOVA!

2016.02.17.

Az idén is kinyitja kapuit február 18-án a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek négy napos találkozója.

Indul a harcsaszezon!hirdetés

 A Lanitex Kft. a megszokott magas színvonalon készítette el a standját, hogy felvonultassa vezető márkáinak újdonságait. A SavaGear vadonatúj plasztikcsali szortimenttel, és minden bizonnyal az egyik legütősebb csukás műcsali kínálattal várja a kiállításra látogatókat.

A Prologic pontyhorgászoknak szánt termékei nagyon jó hírnevet vívtak ki maguknak, s az Okuma botjai, orsói is világhírűek. Érdemes lesz időt szánni a standjukja, mert széles kínálattal lesznek kint.

A Decathlon idén is széles textil, cipő és csizma választékkal képviselteti magát az expón. Vadászok, horgászok, túrázók által szívesen viselt, kiváló minőségű Solognak termékek vásárolhatók meg a 100 négyzetméteres standon, ahol a cég horgászmárkája, a Caperlan is képviselteti magát sátorral, székekkel, valamint Minn Kota elektromos csónakmotorokkal.

A helyszínen készpénzzel és bankkártyával is lehetőség lesz vásárolni.

A Maritime hajósbolt a szokásoknak megfelelően az idén is várja a "horgász", azaz a C pavilonban a hajózás szerelmeseit. A csónakos horgászat minden lehetséges kellékét megtalálhatjuk náluk, s a Lowrance halradarok széles kínálatát is.

A készülékek szakértők támogatásával tekinthetők meg, s a FEHOVA jó alkalom arra, hogy a horgászok megfogalmazzák a kérdéseiket, és lépést tartsanak a halradarok legújabb fejlesztéseivel.

A Králik Károly által megálmodott Cralusso minden évben gyönyörű összeállítással jelentkezik, s az idén meg fog újulni a több éve megszokott remek külalak. A folyamatosan bővülő kínálatban már a tengernyi úszó mellett megjelennek a feederezéshez szükséges kellékek is.

A Shimano sokak örömére visszatér a kiállításra, és impozáns standdal várja majd a japán gyártó iránt érdeklődő tömegeket. A hazai forgalmazó ragaszkodik a Fehova gyökereihez, és nem értékesít, csak bemutatja a jól bevállt modelleket túl a legújabb orsóit és botjait is. Természetesen a horgászok ezúttal is számíthatnak a Rapala fantasztikus wobbler kínálatára, és a Storm termékeire is.

Az Energofish a tőle megszokott monumentális standdal, valóságos kis belső áruházzal jelentkezik. Megtekinthetők és meg is vásárolhatók a Salmo legújabb fejlesztései, de ugyanúgy megtalálható lesz az Energo Team, a Carp Expert sok-sok terméke, mint a Benzár Zsolt nevével fémjelzett etetőanyagok.

A Fisch Kft a Carp Zoom márkával az utóbbi jó pár évben az egyik legmeghatározóbb szereplője lett a haza pontyos piacnak. 2016-ban is nagyon szép standdal és széles felszerelés és csali kínálattal várja a látogatókat. Bojlis horgászathoz ajánlott sátrak, ágyak székek, táskák tucatjai várnak gazdára.

Ne feledjük, a Fehova 2016-ban is 4 napig tart!

Delphin Walkyra harcsázó botokhirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »