FEHOVA – a Kárpát-medence horgászainak, vadászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója

2016.01.20. forrás: Fishing Time

Sok szeretettel várunk minden hobby és profi horgászt, kedves barátot, ismerőst, szakembert, érdeklődőt a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon 2016. február 18-21. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Évindító horgászvásár 640hirdetés

A FeHoVa különleges hangulatát a több nemzetet képviselő kiállítók és látogatók, a sok kísérő program és a nagyszerű kínálat együttesen adja. Minden, ami fegyver - puskaműves cégek, fegyverforgalmazók és az íjkészítők, minden, ami horgászat – csalik, botok, sztárhorgászok, minden, ami vadászat - a legkülönfélébb kiegészítők ruházattól a vadászkésig, minden, ami élmény: utak és túrák szervezői várják a látogatókat. Részletes kiállítói lista: http://fehova.hu/hu/kiallitoi-lista 

Ez alatt a 4 nap alatt minden pavilonunk nyitva áll majd látogatóink előtt, érdekes és izgalmas programokkal várunk mindenkit!

Míg vadászaink az A pavilonban mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat, addig, aki az íjászoknak szeretne drukkolni, megtalálja őket a D pavilonban. Aki a szép kutyákért rajong, a B pavilonban követheti nyomon megmérettetésüket, a G és F pavilonban pedig felvonulnak a legújabb hajók és a legsikeresebb magyar kapitányok. 
És hol lesz a horgászat? A Vásárközpont C pavilonjában, ahol a széles kiállítói kör mellett többek között az óriás akváriumban tartott termékbemutatók, színpadi szakmai előadások szórakoztatják majd a nagyérdemű közönséget, de lesz horgász suli, próbapálya, pergető-medence és nyereményjáték is.
Sztárhorgászokból sem lesz hiány, hiszen a lelkes rajongók vagy a félénk érdeklődők találkozhatnak vendégeinkkel: Bokor Károly, Döme Gábor, Erdei Attila, Gégény Viktor, Hernyák Aurél, Koós Ferenc, Lukácsi Béla, Papp József, Szarvas Zoltán, Sztahovits Péter, Vass Csaba, Walter Tamás és még sokan mások.

Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján! Jegyek online elővételben is kaphatók kedvezményes áron, így elkerülhető a pénztáraknál való sorban állás, a hosszú várakozás. 
Horgász bejárat: A Budapesti Vásárközpont 2-es kapuja! 

A horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Bővebb információ: www.fehova.hu

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »