5. helyen fordult a feeder válogatott a vb-n!

2016.06.18.

A szerbiai Újvidéken zajló feeder világbajnokságon a magyar válogatott csak az igen magas várakozásokhoz képest van kicsit hátrébb.

Évindító horgászvásár 640hirdetés

A magyar válogatott mindenhol esélyesként ül a botok mögé, ha finomszerellékes horgászversenyről van szó. Különösen igaz ez a feeder szakágban, ahol nagyon erős a magyar mezőny, és Erdei Attila  világbajnoki címe mellett Sivák Mátyás is állt már az egyéni dobogón.

Jó előjel volt, hogy az újvidéki versenypályán a magyarok nyerték az "előversenyt", a Preston Challenge-t , és az edzések is jól sikerültek. Persze van pár nemzet, melynek fiai nagy barátságban vannak a módszerrel, és elég sűrű az élmezőny.

Az első versenynapon, szombaton a következő eredmények születtek:

A-5 Kocsis László 5 pont
B-17 Sivák Mátyás 4 pont
C-28 Vidó Ferenc 5 pont
D-21 Siroki Dávid 2 pont
E-11 Erdei Attila 3 pont

Ezzel a mygar válogatott az 5. helyre kvalifikálta magát.

A mai nap az angoloknak sikerült a legjobban, akik négy 1-es mellett egy 5-öst csináltak. Nem voltak sokkal rosszabbak a németek sem, akik 1-1-2-2-5-te a második helyen állnak. Kisebb meglepetés, hogy az osztrákok minden szektorban az első háromban végeztek, így az igen előkelő harmadik helyen állnak az összetettben, a beloruszok negyedik helye pedig azt bizonyítja, hogy egy jó taktikával és egy kis szerencsével a sorosolás során, bármelyik csapat éremközelbe kerülhet.

A vasárnapi második fordulóban a Walter Tamás szövetségi kapitány (és Papp József másodkapitány) álltal irányított csapat megpróbál majd az első nap tapasztalatai alapján feljebb lépni. kis javulással még meg lehet a dobogó. Hajrá magyarok!

 

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »