Tarolt a Pure Fishing az EFTTEX-en

2015.06.13.

A Pure Fishing konzorciumba tartozó márkák négy nagyon fontos díjat is elnyertek a horgászcikk-gyártók éves európai seregszemléjén, az EFTTEX-en.

Indul a harcsaszezon!hirdetés

Az idén Lengyelország adott otthont az EFTTEX-nek, ahol június 11-től, csütörtöktől szombatig tartott a horgászcikk "világkiállítás".

Nyugodtan mondhatjuk, hogy minden gyártó itt van, aki számít a világon. Egy helyen meg lehet tekinteni a 2016-os év legfontosabb horgász újdonságait. Minden évben, több kategóriában megszavazzák a leginnovatívabb termékeket. Amely termék itt nyer, biztosan a következő évad egyik slágerterméke lesz! Meg egyébként sem árt tisztában lenni, hogy mely cégek járnak élen a kutatás-fejlesztésben, melyek képesek évről-évre megújulni.

Az ABU Garcia mind a peremfutó orsók kategóriájában, mind a multiorsók újdonságai között az első helyet érdemelte ki. 

Az új peremfutója, az Abu Garcia Revo MGX egy olyan orsó, amit már nagyon várt a horgásztársadalom ABU-t kedvelő része. Ilyen néven már ismert a világ kategóriájában legkönnyebb tojás multija, mely elképesztő népszerűségnek örvend. 

Így hát joggal várhatjuk, hogy hasonló nevű peremfutó orsója is hozza ezt a minőséget. Igazából a nanotechnológiás Revo Neos-ok óta nem volt csúcskategóriás peremfutója az ABU-nak. Íme előzetesként a valóban izgalmas külsejű MGX. A részleteivel is jelentkezük hamarosan.

A multi orsók közül az ABU Garcia Toro Beast nyert, a svéd gyártó nagyhalas, szuper erős multija. Itthon is megvan az a szűk szegmens, aki szeretni fogja, de valószínűleg kevéssé lesz népszerű, mint a peremfutó-győztes.

A SpiderWire a fonott zsinór-gyártók egyik királya, évek óta a toppon van, s már nagyon kijárt neki az elismerés azért a fantasztikus munkáért, amit az évtizedek alatt letett az asztalra.

A Spider zsinórok MINDEN ESETBEN méretpontosak, kiváló a szövésük, és igen nagy a szakító szilárdságuk. Az idén az új SpiderWire DuraSilk fonottal a szakma is elismerte, hogy a gyáértó valóban a csúcsra ért! Ez a katagória az egyik legfontosabb az egész EFTTEX-en. Nagyon várjuk az első tesztzsinórokat, hogy saját tapasztalatainkról is beszámolhassunk!

A másik kategória, amit árgus szemekkel figyel a piac, a hardbait, azaz a wobbler kategória. Nagyon sok gyártó verseng ezért a címért, a konkurencia-harc óriási. Ebből a hatalmas csatából keveredett ki győztesen a Sebile. A Sebile Spin Glider.

A terelőlemez nélküli, kéthorgos, kis kanál trailerrel ellátott műcsalit találta a szakma a leginnovatívabb új wobblernek. A nyolcféle színvariációban megálmodott új csali év végétől ugyanúgy kapható lesz nálunk, mint a korábban felsorolt nyertesek.

Gratulálunk a márkáknak, és büszkék vagyunk, hogy ilyen brand-ek hazai fargalmazásában tudunk részt venni.

Delphin Mamut harcsázó orsóhirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »