Őszi-téli ruhavásár 2.

Április 1-jén kezdődik a csónakos tilalom!

Holnaptól véget ér az általános ragadozóhal-fogási tilalom, de kezdetét veszi a csónakos tilalom. A ragadozó halak közül csukára és harcsára tehát szabad már horgászni, de csak partról.

Thermoruhák 640
hirdetés

 Április 1-jén, azaz holnap véget ér a Balatoni Horgászrend 5. pontjában részletezett ragadozós tilalom, de mivel a süllőt, a kősüllőt, a balint és a sügért április hónapban is védi tilalmi idejük, ezért a ragadozó fajok közül csak harcsára és csukára szabad majd horgászni.

Holnap egyúttal életbe lép a horgászrend 6. pontja, amely az áprilisi csónakos tilalmat szabályozza. A szabálypont részletesen körülírja a kivételezett északi parti területeket, ahol azonban csak békés halakra szabad csónakból horgászni.

Jó hír a ragadozó-hal horgászoknak, hogy idén április 29. és 30. hétvégére esik, emiatt a süllő, a balin és a sügér fajlagos tilalma előbb véget ér. Társaságunk ehhez igazítja a fent is említett csónakos tilalmat, tehát április 29-én szombaton 00:00-tól már akár csónakból is szabad az említett ragadozókra horgászni. Arra azonban felhívjuk a horgászok a figyelmét, hogy a kősüllő fajlagos tilalmi ideje június végéig tart!

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés