Őszi-téli ruhavásár 2.

Bronzérem a horgász VB-n

Kiválóan szerepelt a magyar veterán horgász válogatott a világbajnokságon, amelynek idén Csehország volt a házigazdája. Pardubice-ben ott volt a nemzeti csapatban Temesváry Gyula, aki mindkét nap szerepelt és teljesítményével hozzájárult a bronzérem megszerzéséhez.

Thermoruhák 640
hirdetés

Pardubice-ben rendezték meg az idei veterán horgász világbajnokságot. A hagyományoknak megfelelően a magyar válogatott is ott volt a megméretésen és ahogy azt már megszokhattuk, a világ élmezőnyében végzett. A halasi Temesváry Gyula az országos bajnokságon elért helyezésének köszönhetően ismét tagja lehetett a nemzeti csapatnak. Mint megtudtuk tőle, pénteken, az első nap után szorosan az angolok mögött a magyarok a második helyen álltak. Gyula nem sokkal ezelőtt arról mesélt szerkesztőségünknek, hogy a szombat rosszabbul sikerült, ennek ellenére sem kell a mieinknek szégyenkezni, mert világbajnoki bronzérmet szereztek.

Jáger Levente

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

vidor62vidor62 (fikanick)
3 éve

A történeti hűséghez hozzá tartozik, hogy Tímár Gábor ezüstérmes lett.Ő legalább annyira hozzájárult az eredményhez. Fő a szerénység!

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés