Őszi-téli ruhavásár 2.

A US Fish and Wildlife Services igazgatójának rendelete feldühítette a sporthorgászokat

Azon a napon, mielőtt Obama elnök elhagyta hivatalát, a US Fish and Wildlife Service kiadott egy rendeletet, miszerint fokozatosan elrendeli a káros horgászfelszerelések és csalik betiltását az általuk kezelt több százezer négyzet-kilóméter területeken.

Thermoruhák 640
hirdetés

A US Fish and Wildlife Services igazgatójának rendelete: megkövetelik a nem toxikus lőszerek és horgászfelszerelések a lehető legteljesebb mértékben való használatát a US Fish and Wildlife Services tulajdonában lévő több százezer négyzet-kilóméternyi területein 2022 januárig, kivételt képeznek azok az esetek amikor egészségügyi vagy bűnüldözési célzattal történikszennyezés

Scott Gudes, az American Association Sportfishing (ASA) alelnöke, a szabadidős horgászat képviselője kiadott egy nyilatkozatot miszerint:

Az ASA véleménye szerint ez az egyoldalú politikai döntés amivel betiltják a vezető vadász- és horgászfelszerelés gyártókat, romba döntik a fejlődő ipart és figyelmen kívűl hagyják ennek befolyásoló tényezőit gazdasági és társadalmi szempontok szerint is. mondta Gudes.

Korlátozott esetekben, amikor az adott horgászfelszerelés bizonyítottan károsítja a helyi vadállományt, az ASA támogatja azokat az intézkedéseket, hogy minimálisra csökkentsék vagy megszüntessék ezeket a hatásokat. Azonban szükségtelen a teljes betiltás. 

Gudes reméli, hogy a US Fish and Wildlife Services új vezetősége figyelmen kívűl hagyja ezt a rendeletet és együtt dolgoznak majd a megoldásokon és módosításokon.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

abrak
3 éve

Rosszul gondolod, mert a TV híradóban hallottam. Miszerint Trump a leköszönő Obama összes környezetvédelemmel foglalkozó rendeletét eltörölte. Persze attól, hogy a TV híradó mondta, még lehet téves információ.

3

gondolom olvastál valami félinformációt a zsindexen, de ennek a rendeletnek semmi köze nincs obamához meg erőművekhez és továbbra is érvényben van az amcsi minisztérium oldala szerint:
https://www.fws.gov/policy/do219.html

2
abrak
3 éve

Trump már érvénytelenítette és eltörölte Obama környezetvédelmi rendeleteit (nem csak ezt, hanem az összeset, beleértve a szilárd tűzelőanyagos erőművekét is), úgyhogy ennek a cikknek a tartalma nyitott ajtókat dönget és okafogyott a hírértéke.

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés