Őszi-téli ruhavásár 2.

Itt a horgászoknak szánt Bentley terepjáró legyes kiegészítőkkel

Annyira elmerültek a részletekben a Bentley szakemberei a horgászoknak szánt Bentayga csomagtér-rendszerező megalkotásakor, hogy kifelejtették a hal szállítására szolgáló részt.

RS horgászfotel 640
hirdetés

Fellélegezhetnek azok, akik eddig csak azért nem vették a Bentley Betayga nevű óriás szabadidő-autót, mert nem tudtak hódolni kedvenc hobbijuknak, a legyező horgászatnak. A Mulliner műhely szakemberei most olyan, a csomagtérbe helyezhető rendszerezőt készítettek, amivel megoldható a számos kellék szállítása.

A legyezős horgászat kellékein – bot, csalik, kiemelőháló – kívül még egy piknikkészlet is rejtőzik a sok fiókban, fura mód a négyszemélyes autóban négy pecabotnak van helye, az étkészlet már csak három embernek szól. Utóbbi a bal oldalon lévő „dobozban” rejtőzik, amely önmagában is kivehető és székként használható – ezért kapott stabil oldalfalakat és kényelmes párnázást a tetejére.

De nem csak a csomagtartóba helyezhető és onnan bármikor kivehető polcrendszerből áll a horgászkészlet, a padlót vízhatlan anyaggal vonják be és van egy párátlanító berendezés is, ami a raktér levegőjét szárítja, így a tulajdonos biztos lehet abban, hogy nem fülled be a levegő addig, amíg hazaér.

Egyedül arról feledkeztek meg a Bentley Mulliner műhelyének szakemberei, hogy a kifogott halat valahogy haza is kéne vinni. Sehol egy olyan tároló, amely alkalmas lenne erre a célra, ráadásul nagyon a raktérben se marad hely például egy vödörnek az új betét mellett.

De az is lehet, hogy a legyezést egyszerűen C&R sportnak látják, ahol nincs is szükség a halak szállítására.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

C-protekt
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
RS horgászfotel

hirdetés