Őszi-téli ruhavásár 2.

Az Ipolyba repült egy autó két horgásszal

Bő egy hete történt az eset Ipolydamásdnál. Két középkorú férfi ült a szerencsétlenül járt autóban, mindkettőjüknek sikerült partra úszni.

C-protekt
hirdetés

Az eset óta eltelt idő alatt számos részlet napvilágot látott, az autót egy Péter nevű horgász vezette, aki mellett 45 éves horgásztársa ült. Az Ipoly árterében alapvetően horgászni szoktak, de egy kis offroad csapatásért sem járnak a szomszédba.

Mint Péter saját maga írta, "felelőtlenül" nagy sebességet választott, az autót megdobta valami vízmosás, emiatt elvesztette felette az uralmát. A Lada Niva az előzetes hírekkel szemben nem a folyóba csúszott, hanem belerepült!

Nagy szerencséje volt a két horgásznak, hogy nem vesztették el az eszméletüket, és olyan sérülést sem szenvedtek, mely megakadályozta volna őket abban, hogy a partra tudjanak úszni. A kis terepjáró teljesen elmerült az áradó folyóban.

Az elmerült személygépkocsi kiemelésére Vácról és Vámosmikoláról érkeztek tűzoltók, valamint a helyszínre indultak a fővárosi katasztrófavédelem búvárai is.

A szerencsésen végződött műszaki mentés képeit a Vámosmikola Önkormányzati Tűzoltóság tette közzé saját Facebook oldalán!

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Jó lesz ha mindenki megjegyzi,hogy a Nívák repülnek!:)

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés