Őszi-téli ruhavásár 2.

Akváriumban láthatták a körforgó működését

Rakamaz – A tanév nemcsak tantárgyi órákat jelent a nebulóknak, hanem szakköri foglalkozásokat is. A rakamazi általános iskolában a horgász szakkör is megkezdte működését Biri Imre, a Horgász-suli programvezetője irányításával.

DAM XTherm termoruha szett 640 2
hirdetés

A második foglalkozását a napokban tartotta meg a szakkör, amelynek tagjai megismerkedtek a különböző horgászmódszerekkel. A terembe bevitt akvárium a sok szép hallal már önmagában is óriási sikert aratott, amelyet csak fokoztak a bemutatóra készült miniatűr horgászkészségek. Az apró körforgó és twister mozgása megmutatta, hogyan csapható be a ragadozóhal. A tiszavirág utánzatú rovar bizony még a gyermekeket is megtévesztette.

A kicsiny fenekezős és az úszós készségek jól bemutatták a horgászat változatos világát. Mindenki személyesen is kipróbálhatta az eszközöket, a gyermekek kézbe vehették a csontit és a földigilisztát. Mint Biri Imre lapunknak elmondta, a diákok érdeklődését és lelkesedését látva joggal lehet remélni, hogy a jövő felkészült, a vizeket és a természetet szerető, a természetvédelem iránt elkötelezett kis horgászok vettek részt a foglalkozáson.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

JRC ágy + hálózsák szett 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés