Online ingyenhitel
Bot+orsó kedvezmény

Akváriumban láthatták a körforgó működését

2016.11.27. forrás: SZON

Rakamaz – A tanév nemcsak tantárgyi órákat jelent a nebulóknak, hanem szakköri foglalkozásokat is. A rakamazi általános iskolában a horgász szakkör is megkezdte működését Biri Imre, a Horgász-suli programvezetője irányításával.

Gator bakancs 640hirdetés

A második foglalkozását a napokban tartotta meg a szakkör, amelynek tagjai megismerkedtek a különböző horgászmódszerekkel. A terembe bevitt akvárium a sok szép hallal már önmagában is óriási sikert aratott, amelyet csak fokoztak a bemutatóra készült miniatűr horgászkészségek. Az apró körforgó és twister mozgása megmutatta, hogyan csapható be a ragadozóhal. A tiszavirág utánzatú rovar bizony még a gyermekeket is megtévesztette.

A kicsiny fenekezős és az úszós készségek jól bemutatták a horgászat változatos világát. Mindenki személyesen is kipróbálhatta az eszközöket, a gyermekek kézbe vehették a csontit és a földigilisztát. Mint Biri Imre lapunknak elmondta, a diákok érdeklődését és lelkesedését látva joggal lehet remélni, hogy a jövő felkészült, a vizeket és a természetet szerető, a természetvédelem iránt elkötelezett kis horgászok vettek részt a foglalkozáson.

hirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »