Őszi-téli ruhavásár 2.

A pontytilalmat idén is feloldották a Balatonon!

Felhívjuk azonban a Kedves Horgásztársak figyelmét, hogy a Balatoni Horgászrend változása miatt két balatoni befolyón a korábbiaktól eltérően lesz pontytilalom!

DAM XTherm termoruha szett 640
hirdetés

A Balatoni Horgászrend 7. pontja értelmében április 15. és június 15. között a Keleti-Bozót-csatornán és a Nyugati-övcsatornán csak a meghatározott szakaszokon szabad horgászni, pontyot és harcsát pedig a két nevezett vízfolyás teljes hosszán tilos megtartani ebben az időszakban.

A korábbi évekhez hasonlóan él a pontytilalom a Kis-Balatonon is, itt az országosan elrendelt törvényi szabályozásnak megfelelően május 2. és május 31. között tilos megtartani a horogra akadó pontyokat.

A Balaton és vízrendszerének a balatoni területi horgászjegyekkel horgászható további részein kérésünkre a Somogy Megyei Kormányhivatal az SO-04H/FM/00489-5./2017. ügyiratszámú határozatában feloldottan a ponty fajlagos tilalmi idejét.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

pozsárpozsár (fikanick)
2 éve

Azert kellenek a "nemesitett" vackok mert diszno mereture tudnak hizni. A sok bojlis horgásznak meg ez a lenyeg. A pozsarbol nem lesz 20 meg 30 kilos.....meg bevetel sem.l

4
hirdetés (x)
bmate
2 éve

Bocs, de mi az a pozsár?

3
86tuz86tuz (fikanick)
2 éve

Talán az őshonos pozsárt kéne telepíteni nem pedig a "nemesített" vackokat és akkor lenne eredményes ívás a Balatonban is.
Nem is értem a nemzeti parkot, miért enged nem őshonos változatot telepíteni.

2
jaguárszivjaguársziv (fikanick)
3 éve

A hozzászólást moderáltuk (a szerk.)

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett

hirdetés